Бабата на Николета: Съдбата е благосклонна към нея! Но.....НЕ Е най-красивата!

https://hotarena.net/laifstail/babata-na-nikoleta-sadbata-e-blagosklonna-kam-neia-none-e-nai-krasivata-2 HotArena.net
Бабата на Николета: Съдбата е благосклонна към нея! Но.....НЕ Е най-красивата!

Баба Вили разказа що за човек е Николета Лозанова в „Карбовски: Втори план”, видя HotArena

Бабата на Николета Лозанова застана очи в очи с Мартин Карбовски, за да разкаже що за човек е внучка й и за пореден път да орпровергае слуховете, очернящи популярната брюнетка.


Под зоркия поглед на телевизионната камера баба Вили разказа за детските години на плейметката, за първата й любов и за клюките, които непрестанно се окичват около името й. От гадже № 1 – футболист на „Марица” – Пловдив до слуховете за афера между бившата половинка на Валери Божинов – бабата знае всички авантюри на внучка си, но все още се разстройва, когато прочете някоя жълтина по адрес на любимата си внучка.


Спомня си и най-обидните неща, които е чела за Николета в клюкарските колонки.


Истината за баба Вили е друга. Семейството, от което произхожда популярната българка е различно – достойно, сплотено. Николета е израснала, заобиколена от любов и добри примери. Затова и тя самата е станала такава – работлива, трудолюбива, с каквото се захване, докарва го докрай. Успехите й са доказателството за усърдието, което влага във всяко свое занимание. Успехите, популярността, вниманието, с което я обгрждат хората.


\"Съдбата е благосклонна към Николета, но тя не е най-красивата\", обобщава баба Вили пред Карбовски.

32 Коментара

AHHA

преди 7 години

много красива жена

Коментирай

хот

преди 7 години

Брейй,чудо..толкова трудолюбиво момиче,хагахаха.Бабата явно е инструктирана какво да каже на аудиторията:)Имам чувството,че ако не се пише за това девойче..ще изпадне в депресия..ужас,каква е тая болна психика,все да искаш да си в пресата и то,разбирам да показваш нещо стойностно...простотия лъха от всички "изяви"на Николета,нека да си мисли,че е е велика:)))

Коментирай

:D :D

преди 7 години

Baba i kaza che e chela za Nikoleta che bila ciganka i ne bilo vqrno , hahaha :D :D :D mai naistina e instruktirana kakvo da kaje .. :D

Коментирай

eli

преди 7 години

а какво ще каже за злобата и простотията на ,,примерната'' и внучка

Коментирай

Права е

преди 7 години

По принцип няма такова нещо като "най-красива". Никоя жена не е "най-красива", освен може би любимата в очите на този, който я обича. Красотата е нещо много относително и субективно, за да има "най-красива".

Коментирай

Вели

преди 7 години

Николета не искам и да я коментирам, но баба й е прекрасна жена с класа, достойнство и е много красива и има онзи пламък в очите, който малко възрастни хора имат днес. Много ми хареса! Обаче Николета не мога,а и вече не искам да я разбера. Ок, искаш да си харесвана, но как да стане като на всяка снимка си слагаш надпис "най-красивата съм,завиждайте" и др. безобразни глупости.. Как да харесам някой, който заявява, че е най-най-най и че всички му завиждат? За какво? Жена си като всяка друга, красива си (независимо с или без пластики) като още милиони момичета, имаш финанси като още хиляди българи, които саже от 1 транспортна фирма или 2 хранителни магазина на село изкарват колкото заплатата ти, но те не претендират, ме са най. А хранят и семейства. Така че това не мога да го приема от жена на тези години и то с дете. Не е сериозно. Иначе не ми пречи, дори се зарадвах за работата и с Плейн, но измислиците за Роналдо и нещата, които изброих са инфантилни за голям човек.

Коментирай

DIDI 79

преди 7 години

JIVEQ OT 15 godini v Madrid mnogo blizka priqtelka sum s Marisa,momicheto koeto dviji nqkoi ot dogovorite na Cristiano Ronaldo sushto dushterq na Jorge Mendes. Oshte predi edna godina e bila purvata sreshta na Ronaldo i Nikoleta tam e bila Marisa s blizuk obsht priqtel na Ronaldo.Druga ot sreshtite im e bila v Dubai tova e koeto znam za nashata bulgarka,lichno az e haresvam mnogo i na snimkata koqto vijdam babata sushto e krasiva jena.Izglejda jena s golqmo surce! Pozdravi ot dujdoven Madrid.

Коментирай

Vi a

преди 7 години

Edinstvenata baba l e po biala i zatova e pokazva pred naroda. Te sa cigani 10000 procenta.Neka pokaze maika i,sestra ,diadio i sestra i.Maika i i sestra i gi e pokazvala,sestra i tipicna ciganka ,kato Nikoleta za tatko i pak niama da govorim.Niama loso no zasto tolko uporito go krie.

Коментирай

....

преди 7 години

че е циганка е сигурно толкова нагла, нахална и проста няма начин да е друга горкото дете

Коментирай

Надя Николова

преди 7 години

Изключително нагло същество със огромно самочувствие.Тя е цялата изкуствена и от всички неща,които е правила по себе си в резултат лицето и е без мимики.Според мен представите за красота са много сбъркани и ако трябва да посоча момиче,което според мен е красиво от нейния бранш то това ще бъде Барбара Палвин.

Коментирай

ана

преди 7 години

Дори и да е така кво излиза-Роналдо я ползва за една-2 вечери и дори крие това.Не еднодневка,а не знам какво.Впрочем може да е богат,но винаги ми е бил ужасно грозноват този футболист.

Коментирай

zritel

преди 7 години

Abe mnogo nevazpitana Nikol. Karbovski i kaza zdravei a tq mulchi kato pukal. I paaakkkk se tupcheshe s bonboni. Otkakto bashta i hukna po durtiq mindil bilqna nikol e dista smrushtena

Коментирай

буби

преди 7 години

Бабата много ми хареса, много сладка жена, обаче Николета развали цялото й представяне и беше под всякаква критика. Ако се беше държала по-скромно и се беше облякла по-нормално можеше дори да обърне мнението на хората покрай баба си. Но тя беше ужасно облечена, защо трябваше да си сваля като някоя простачка анцука надолу, да си показва раменете и презрамкитеи циците - щеше да я хубава и с по-прибрана и затворена дреха. Много просташко, много селско. Настина не знам откъде тая простотия вади. И друго - това със селфитата с дъщеря й по време на предаването пак беше супер селяния. Ето така пак се изложи и не се възползва от възможността да си пооправи имиджа покрай готината си баба. Горкото момиче. :Простичко си е и това е. Явно това че не е учило все пак не може да се компенсира по никакъв начин.

Коментирай

поза

преди 7 години

Баба й има по-добро сценично поведение.Николета е като неадекватна.Нищо не отговаря,постоянно се хили,мята косите.Постоянно си оправя косата,комплекси ли има не знам и на Никол постоянно косата оправяше.А,Карбовски някаква зависимост да снима Николета ли има?

Коментирай

Ссс

преди 7 години

Елементарна, елементарно поведение, наистина теябва да е благодарна на съдбата, защото я гледам и недоумявам на какво дтлжи тези успехи .... Например всеки средно интелигентен знае, че по времето на родителите ни не е имало видеозон , или пък че едно време да пътуваш по почивки в чужбина не е било лесно като сега..... а тя току що ги разбра тези неща.... Мноогооо ограничена !

Коментирай

Непристрастна

преди 7 години

Николета има много красиво лице!Факт!Сега за тялото и не мога да кажа същото.Няма хубаво тяло.Има страхотни момичета млади със страхотни тела.Баба Вили е бих казала даже по-красива с много по красиви черти.Има някаква класа в тази жена.А за това дали е циганка самата реакция на Николета с потрепването я издаде.Майка и се жени в 10 клас и т.н.Такава е но това не и пречи да е красива и то много в лице.Мисля ,че отрицателното отношение към нея е ззащото непрекъснато се самоизтъква..

Коментирай

-0--

преди 7 години

Бабата е най-обикновена жена, циганка помакиня, която - съселяните и помнят - допреди няколко години е ходела с шалвари - от тия памучените, пъстрите, на помакините. Сега стилисти са я лъснали, гримирали, фризирали, облекли съответните дрехи, а журналисти и редактори са я подготвили, снимали и монтирали, докато се получи желаният продукт. Жената има приятно, свежо излъчване и щеше да се получи, ако онова полу-дебилното не се кекерчеше до нея и не развали цялата работа.

Коментирай

;)

преди 7 години

Interesno koi ot rodata na gospojata 6te e sledva6tiq koito 6te i luska i imidja ;).

Коментирай

Точно така

преди 7 години

Много точно казано! Взе ми думите от устата!

Коментирай

1

преди 7 години

Поне не се срамува от роднините си за разлика от Ася с 30 и кусур годишните си безработни братя.

Коментирай

Нона

преди 7 години

Карбовски каза,че това са 3 поколения жени, да,но по ред на поколенията, жената от второто поколение,тоест-майка и-липсваше. Защо ли?......Щеше да е правилно да покаже и нея.

Коментирай

da be da

преди 7 години

Golemi tsennosti, goliama lubov bila obgradena- da vi se ne vidiat tsiganskite istorii!!! Tatko Kircho kato zariaza Duparina i si nameri lubovnitsa i Nikoleta hodeshe da iska pari samo ot tiah? Ne beshe li otkradnala i zlatni prasteni na lubvnitsata na bashta si (imashe go niakakvo interview), maika i niamala pari da plati toka, che Nikoleta hodila pri bashta si, ama i toi niamal, ei takiva... To zatova tsennostnata i sistema i psihikata i sa razklateni iz osnovi. Baba i hubavo laska, ama koi i se vrazva. A Asia v sluchaia niama nujda da ia namesvate. Bezrabotni li ne, bratiata i ne hodiat da prosiat pari za tok ot rodnini...

Коментирай

.....

преди 7 години

хм.. позагледах въпросното интервю, най-вече да видя каква ще да е тази свръхестествена баба ... стана ми скучно на 3-тата минута . Тия, дето са замислили и изработили въпросното PR-упражнение, доста са пресолили манджата. На визия са я докарали като някоя аристократична особа, но диалекта, неправилния простоват говор, позите и първосигналните реакции издават най-обикновен, провинциален произход. Това е. Стигнах до откровението с дефектиралата спирала, "благодарение" на която се е пръкнала внучката и спрях. Виж, някой психолог може би ще го изгледа докрай, просто заради интересния клиничен случай в това семейство. Но това вече е друга тема...

Коментирай

5

преди 7 години

Какво да ви показва? Нали уж не я гледате, не я харесвате и все се оплаквате, че не сте искали уж да "ви занимават" с нея, пък сега какво се оказва? Че пак сте гледали всички масово тук, че и малко ви се е сторило.. Искали сте да видите и това, и друго и не знам си какво. Накрая излиза, че всичко около нея все пак ви интересува.

Коментирай

5

преди 7 години

Ама естествено, че сте гледали! Има си хас! То е ясно! Всички тук от хотарена, където уж все плюете по Николета, все не я гледате и все не я харесвате, не пропускате никаква нейна изява, ама нито едничка! :D После все ви се била натрапвала, все не ви интересувала.. Пък се нуждаете от нея повече отколкото едноседмично бебе от майка си явно.

Коментирай

5

преди 7 години

Вие уж не я харесвате, пък и двечките сте чакали залепени за телевизора! Ех, с такива "анти"фенове на Николета не й трябват фенове направо! То вие сте по-обсебени от нея и от най-големите й такива, които поне си признават, че са такива! :D А вие отричате зависимостта, обсебването и завистта си, до степен в която направо ви консумира живота. Когато не сте в профила й във Фейса и не гледате предаването й или интервюта с нея, сте тук, да я обсъждате и да си говорите за нея. Ех, завист и самозаблуда! :D

Коментирай

до всички вас

преди 7 години

За хора, които уж не я харесвали, сте много добре запознати и много следите всичко, свързано с нея, даже повече от други, които поне признават открито, че я харесват. :) Вече обсебването ви се прехвърля върху цялата рода, не само върху нея. Ужас просто!

Коментирай

до всички вас

преди 7 години

Карбовски едва ли, но вие всички тук очевидно имате. Уж никой не иска да си признае, че я харесва, пък всички сте чакали на телевизора и всички сте гледали. :D После "ама защо Николета е известна" и "защо има рейтинг"? Ами като не можете без нея... затова! И предаването й уж все никой не го гледал, ама явно не е така.

Коментирай

44

преди 7 години

Един коментар, изразяващ обективно мнение. Не в стил "аз не я харесвам, не я понасям, не мога да я гледам, но иначе знам точно какво е казала и как се е държала във всяка нейна изява и после веднага влизам да кибича из сайтовете и да си говоря с други за нея и да я оплюя, без да се усещам колко ставам смешен/-шна с факта, че уж не я харесвам и следя, пък знам всичко за нея и за най-новото й интервю". Мен честно казано не ме интересува циганка ли е, не е ли, нито естествено хубава ли била, нито имало ли други по-хубави.. Все едно ми е. Но много мразя лицемерите, които даже не се усещат как си издават злобата и истерията по тази жена.

Коментирай

klozeta

преди 7 години

Аз съм най - великата ,виж те ме .Даже баба ми от циганка е станала кралица .

Коментирай

Симона

преди 7 години

Работата й с Филип ......Вие добре ли сте ?! Тия жени снимани заедно са му оставили купища пари на тоя дизайнер .Заедно казах ,не само наша курволета. Просто един жест спрямо купчина пластмаса ,който нашенката е решила да превърне в цирк.

Коментирай

Симона

преди 7 години

ahahsahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha чакай да си почина малко ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.