Бъдете топ-модерни

1481
27 Септември 2016, 17:41


При по-консервативните в избора на цветова палитра е хубаво да разгледат няколко различни аутфита в зависимост от различни нужди за деня. През този сезон, дори за някои хора да се струва странно и неподходящо, на мода излиза лъскавия черен цвят. Наистина не е от най-релевантните цветове за сезона, но е на мода и прави всички носещи го супер шик. Затова не изпускайте да блеснете с бляскавия черен цвят.

С него ще впечатлите всеки минаващ покрай вас със струящия се от него пронизващ блясък. Искрящото черно върви с всякакви тоалети, придавайки им неповторима шармантност. И най-прекрасното от всичко това е, че можете да го носите по всеки повод и все ще бъдете очарователни и забележителни. То ще бъде ваша открояваща черта, грабваща окото и на най-претенциозните съзерцатели, както и на най-срамливите хора, които не обичат да се заглеждат в облеклата на хората. На всички ще грабнете вниманието.

Миналото лято далеч е минало и сега цялото внимание е насочено към сегашното лято. Миналите впечатления са останали в миналото, може би все още се помнят, може би си седят в миналото, греят в неповторима светлина, но са минали. Това, което е важно, са сегашните модни тенденции, сегашните впечатления и така нататък. Човек не живее в миналото, той е изграден от миналото, но не живее в него. Живеем в настоящето и трябва да сме впечатлителни в него, затова трябва да бъдете острожни в избора на облекло, така че да бъдете впечатлителни и да се почувствате така, че наистина живеете. В момента летните дневни концерти са модни, при случай от нужда за по-удобно и стилно облекло, изберете черно-бели шорти на карета, къс черен топ и стилни дамски обувки. Оставете токчетата и съчетавайте с еспандрили, защото комфорта е от голямо значение. За аксесоари можете да изберете едни ретро очилца и раница. Така ще бъдете топ-модерни и това лято.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
wtf
Преди 1 година
0
shto za tapotia e taq statia?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени