Багата призна: Видях тунела на смъртта! (ОСТАВА С БЕЛЕГ ДО ЖИВОТ)

ММА боецът Благой Иванов – Багата призна, че е преминал през истински кошмар, след като го намушкаха с нож, научи HotArena.net. Самбистът още пази спомена от адската нощ, в която го наръгаха и видя смъртта в очите.

https://hotarena.net/laifstail/bagata-prizna-vidqh-tunela-na-smyrtta-ostava-s-beleg-do-jivot HotArena.net
Багата призна: Видях тунела на смъртта! (ОСТАВА С БЕЛЕГ ДО ЖИВОТ)

ММА боецът Благой Иванов – Багата призна, че е преминал през истински кошмар, след като го намушкаха с нож, научи HotArena.net. Самбистът още пази спомена от адската нощ, в която го наръгаха и видя смъртта в очите.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">ММА боецът Благой Иванов &ndash; Багата призна, че е преминал през истински кошмар, след като го намушкаха с нож, научи HotArena.net. Самбистът още пази спомена от адската нощ, в която го наръгаха и видя смъртта в очите.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">На врата на спортиста ясно се вижда белег от операцията, която е преживял. А раната никога няма да му позволи да забрави през какво е преминал.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">При старта на риалитито &bdquo;ВИП Брадър&ldquo; Багата за първи път се показа пред хората от доста време насам. Зрителите обаче останаха изумени не само от натрупаните му килограми, но и от големия белег в основата на гърлото му.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Макар и зараснала, раната все още ясно показва, къде е била поставена тръбичката, през която Багата дишаше по време на комата си.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Белегът напомня всяка сутрин на самбиста за ада, през който е преминал. И че буквално живее втори живот след почти фаталната си среща със смъртта, пишат от &bdquo;България Днес&ldquo;.</span></p>

5 Коментара

......

преди 11 години

Спрете да пишете глупости, това на шията му е дупка следствие трахеостома, а не животоспасяваща операция заради намушкването.Намушкали са го около сърдечната област,НЕ в областта на шията ! Пък после хората защо не вярват на статии......

Коментирай

yana

преди 11 години

mi nali e jiv i zdrav, tova e vajnoto, a ako tolkova mu e nepriyaten belega moje da otide na plastichen hirurd...

Коментирай

к

преди 11 години

те казват че тази дупка му е от тръбичката през която е дишал той е бил на апаратно дишане аз лично не харесвам когато се пишат глупости но понеже лично съм се убедила на някои статии че са истина

Коментирай

Ииван

преди 9 години

Да бе , прав си.....дупката от тръбичката през която дишал....мале, ще умра от смях.....:)))))).......абсолютно си прав че се пишат дивотии и хората лапат. Поне тоя журналист дето пише да се поинтересува каква е тая дупка, пък тая тръбичка...пък тръбичка ли е..или как се нарича.... Ако не знае най малкото гугъл да отвори и до отдели една минута за статията си.... там поне всичко има.

Коментирай

Компетентен

преди 8 години

Успокоите се бе хора! "дупка следствие трахеостома" и "тръбичката, през която Багата дишаше по време на комата си" са едно и също нещо. Хабер си нямате ама бързате да се заяждате.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.