Българка заби най-красивия затворник в света!

https://hotarena.net/laifstail/balgarka-zabi-nai-krasiviia-zatvornik-v-sveta HotArena.net
Българка заби най-красивия затворник в света!
Родната модна шефка и моделка Каролина Александър заби обявения официално за най-красив затворник в света Джеръми Мийкс, който в момента се изявява като топмодел, видя HotArena.

Насред една от най-луксозните яхти, закотвена на Сен Тропе, българка награби и разцелува бившия пандизчия, който навремето разчувства половин свят. Докато излежаваше присъда за гангстерско нападение, Мийкс се превърна в световен феномен, когато тогавашната му приятелка пусна негова снимка във фейсбук и разказа трогателната му история. Той скоростно бе обявен за най-красивия затворник. С него са правени стотици интервюта от пандиза, а само за седмица получи втрещяващите над 1 милион предложения за брак от цял свят, въпреки че твърдеше как иска да е верен само на тогавашната си приятелка и майка на децата му.

След излизането от затвора двамата обаче се разделиха, Мийкс остана ерген и пое по пътя на моделството, като в момента печели едни от най-големите си хонорари. Той е получил оферта да бъде гост-звезда и в българския \"ВИП Брадър\", но все още не е обявено официално дали е приел. Източници твърдят, че целувката между Каролина и Мийкс е само приятелска. В родните светски среди се говори, че всъщност Джеръми е гадже на най-добрата приятелка на Каролина - милиардерската щерка Клоуи Грийн.

Българката е чест гост на световни модни и лайфстайл събития в Сен Тропе. Твърди се, че тя си има годеник - Емир Сарар, наследник на една от най-големите модни империи, шиеща тоалетите на множество звезди и на политици от ранка на Барак Обама и Джорд Буш-син. Тези дни Каролина бе снимана от \"Дейли мейл\" на същата яхта в присъствието на звездата от \"Бързи яростни\" Мишел Родригез, филмовия продуцент Мохамед ал Турки, син на шеих Абдул Азис Али ал Турки от Саудитска Арабия, милиардера Филип Грийн, заедно с дъщеря му Клоуи и други. Говори се, че тази година Клоуи ще посети България по покана на Каролина Александър, но това ще стане след почивката на двете в Монако.


4 Коментара

Карол

преди 6 години

Каролина Александър – ето това наистина е българка, успяла навън като модел, браво! А не като пошлата евтина Николета Лозанова, която винаги е второ качество, колкото и да се напъва.

Коментирай

Zzz

преди 6 години

E koe mu e tolkova krasivoto?

Коментирай

парцалета днес се вживава на принцеса

преди 6 години

Курволета си е курва и става само за почасова употреба на богати мъже.Проститутка! тя с това стигна и до БТВ. Парцал дето го премятат за слава и пари. И,колкото да си опъва лицето с ботокс и други манипулации и операции , повехна и си личи ,колко е изхабена,подута и състарена. И с това широко лице , като слънчогледова пита и Фотощопа не помага.А е само на 30

Коментирай

колкото Николета заби Роналдо

преди 6 години

Платена статия с "шок" заглавие, с цел популяризиране на неизвестна и бездарна персона. Във всяка чужда медия има снимки на Мийкс и новата му.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.