Българската Барби Айджан Али с приказен рожден ден за дъщеря си

https://hotarena.net/az-jenata/balgarskata-barbi-aidjan-ali-s-prikazen-rojden-den-za-dashteria-si HotArena.net
Българската Барби Айджан Али с приказен рожден ден за дъщеря си

Българската Барби Айджан Али роди преди година, а вече организира приказни партита за дъщеря си. Една от най-красивите жени у нас, призната официално и за „българската Барби”, спретна приказно тържество за първородната си дъщеричка, видя HotArena.


Красавицата е все така изваяна като кукла и след раждането. А дъщеричката й Алис е наследила красотата на мама и на първия си рожден ден бе като принцеса, пише vipnews.


С бутикова рокля от дизайнерката Ella Tasarim и със стилна украса, направена от професионалистите от Best Baby, щастливата майка превърна в неповторимо партито на дъщеря си.

Декорът бе решен в розов и сребърно, с модерни декоративни елементи и изпипан до последния детайл.


Рожденичката бе като в истинска приказка и изглеждаше невероятно щастлива в прегръдките на родителите си. Заедно с още 30 свои приятели Айджан и съпругът й отпразнуваха празника на дъщеря си и я засипаха с подаръци и цветя.

12 Коментара

azz

преди 6 години

Айде българските барбита да не се казват Айджан!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Българка, ама друг път!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Сани В.

преди 6 години

Ахахаха,българско барби ,което е минало покрай барбито,и второ се казва Айджан Али!Смешно звучи някак си!А и момичето е грозноватичко доста! Да им е живо и здравичко детенцето,честит рожден ден!

Коментирай

:D

преди 6 години

Това е една кърджалийска туркиня която успя да потурчи един българин вместо да си стои на село с турците,комплексирано девойче което избяга от кърджалийската бърлога и сега вече иска луксозен дом в столицата,жал ми е единствено за момчето,което е българче а е с тази туркиня на която мястото и е в Кърджали сред турчлята и мизерията

Коментирай

Айрин

преди 6 години

Айде пак джуки, цици. Писна ми. Мн е убава нема що

Коментирай

:))))))

преди 6 години

Тази е такава карикатура. Барби ама в някой друг живот. Фотошоп недоразумение. Помня, че се заиграваше със Стан Яневски, момчето беше потресено и се оплакваше по предаванията как “Барбито” го излъгало с преправените си снимки. Шок и ужас!

Коментирай

Роко

преди 6 години

Кай идиот може да нарече това Барби е руса красива изящна не циганка с тъпа физиономия такива комплексари като тази и новата мис мязаща на 40 год. неуспял с хормоните травестит ако нямаха кой да плаща щяха да сервитьорки в селския бар

Коментирай

6666

преди 6 години

Нито е Барби,нито българка ,българско име Айджан Али няма

Коментирай

123

преди 6 години

Коя по дяволите е тази?

Коментирай

Офф

преди 6 години

Нямам идея коя е тази и според кого била най-красива - вероятно според майка й, но само за тук ли им стигнаха паричките за платена статийка? Явно не са стигнали за някоя по-престижна медия. Някои хора си умират от желание да се показват и да пишат за тях, ако ще да няма за какво. Хем искат да са популярни и да ги знаят, хем не са никои и абсолютно нищо не правят.

Коментирай

Нищо интересно.

преди 6 години

Леле! Наистина ползва безумно много фотошоп. Толкова се замазва и заглажда, че прилича на анимационен герой, а си мисли явно, че хората изобщо не забелязваме.

Коментирай

коте с дълги мустаци

преди 6 години

Детенцето е сладурче, прилича на бащата. Да им е живо и здраво. Тази жена има претенции да е красива, но за съжаление това не е видимо. Това може да се установи само ако си умие лицето и си махне изкуствената коса и мигли. Сега прилича на козметична чантичка вместо на нормално момиче. Човек, който използва толкова много екстеншъни, гримове и корекции - дали е красив всъщност? Ако беше красива, едва ли щеше да се налага да се кичи с всичко това. Дано един ден се освести и разбере кое е важно и кое не е.

Коментирай

Ива

преди 6 години

Онзи ден видях въпросната Барби, която си разхождаше детето с моя позната. Идеше ми да се разсмея наистина. Беше някакво измито и невзрачно циганче, 1.20 м ... нямам думи

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.