Българската Кончита Вурст влиза в „Биг Брадър“ като жена!

3167
27 Август 2015, 11:00


Огромна изненада готви екипът на шоуто „Биг Брадър“, разбра HotArena!

 

Най-сетне в Къщата ще влезе предварително обявеният 14-и участник, който така и не се появи, когато шоуто стартира. Това е българската Кончита Вурст, травеститът на име Костадин Колев, който поразително прилича на жена. Секси геят е бил пазен като скрита карта в джоба на продуцентите и ще бъде вкаран в игра съвсем скоро, издадоха запознати, пише „Всеки ден“.

 

Несъмнено интригата в „Големият брат“ пострада след излизането на скандалния хомосексуалист Кристиян. Дупката от неговото отсъствие обаче щяла да бъде запълнена именно от Колев. Както „Всеки ден“ съобщи преди време, популярният травестит се отказал да участва в шоуто малко преди то да започне. Ефектният „двуполов“ танцьор се отдръпнал, след като разбрал, че от него се иска да влезе в роля, представяща хората като него в отвратителна светлина.

 

Идеята на „кукловодите“ била Дженифър, както е сценичното име на Костадин, и Кристиян да бъдат господарите на Къщата, да се държат капризно, да дразнят останалите с предвзето поведение.

 

„Няма да се подлагам на подобно унижение, и то без хонорар“, тропнал с крак претенциозният гей. След като Кристиян беше изгонен обаче, Костадин се включил отново и заявил желанието си все пак да вземе участие в шоуто.

 

„Този изрод представи всички хомосексуалисти в ужасна светлина, аз ще ги реабилитирам и ще докажа, че не сме такива идиоти“, зарекла се родната Кончита Вурст. Костадин най-вероятно ще получи специална задача, с която да влезе в селския дом на „брадърите“. Идеята е да скрие факта, че е мъж и да се представи за жена. Също така, за да бъде неговата мисия успешна, трябва да прелъсти поне един мъж от най-отявлените хомофоби в Къщата.

 

„Това ще е лесна работа, ще ги заблудя, че съм най-красивата курва, която са виждали“, споделил танцьорът пред приятели.

Редица хомосексуални вече скочиха срещу „Биг Брадър“, негодувайки от Кристиян. Те са на мнение, че чрез него продуцентите затвърждават негативното мнение към различните.

 

„Срам и истински позор за всички гейове!“, написа в личния си профил и Колев.

 

Той добавя още: „Имайте търпение! Играта е интересна именно когато не знаем какво предстои. Благодаря ви сърдечно за подкрепата“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени