Български продукт полетя в средната тропосфера (Видео)

607
22 Декември 2016, 13:44


Какво е да полетиш в небето и да преминаваш през облаците, стремглаво устремен към твърдата земя!? Хитовата хранителна добавка Bevared Diet By Vania Chervenkova изживя това неописуемо чувство в ръцете на Добромир Славчев, видя HotArena.

Той е  майстор на спорта и професионален инструктор по парашутизъм. Небето – тази запазена територия на птиците, беше единственото място, до което хранителната добавка не беше достигнала! Е... както виждате – няма невъзможни неща! Bevared Diet By Vania Chervenkova полетя и в небето!

Рзвълнувана от този факт бизнесдамата Ваня Червенкова написа на страницата си във „Фейсбук“:

„Е, това се случи- BEVARED полетя на 4000 метра при -30 градуса и стремглаво се устреми към Земята. Благодарение на един от най-великите мъже, които познавам ДОБРОМИР СЛАВЧЕВ! Майстор на спорта, инструктор по парашутизъм с хиляди скокове... ще кажете има ги много такива.. Не!! Като моя Доби няма... Два пъти се срещна със смъртта и два пъти я ПОБЕДИ!!! Ето затова го обичам!!! Благодаря му много за жеста, благодаря и на колегите от дроб зоната в Пущино, които качиха BEVARED и ни пожелаха най-великият успех!!!! И ние ще го имаме, защото вярваме в себе си, вярваме във ВАС И ВЯРВАМЕ, че заедно можем ПОВЕЧЕ!!!

И ако един друг продукт полетя в СТРАТОСФЕРАТА, нашето дете BEVARED полетя в ТРОПОСФЕРАТА... а защо не един ден и в КОСМОСА??!!!!“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени