Банка прибира хонорара и наградата на Тодор Славков (Внукът на Тато с половин милион лева борч)

4333
16 Декември 2014, 10:30


Тодор Славков няма да прибере нито хонорара си за участие в „Биг Брадър Ол Старс“, нито колата, която снощи спечели като победител. Внукът на Тато има дълг към банка на стойност около половин милион лева, който с пресните пари трябва да погаси, узна HotArena.net.

 

Продуцентите на риалити формата са получили официално писмо от банка кредитор на малък Тошко, към която Татовият внук не е изряден близо 4 месеца. Оказва се, че върху сметките на изпадналия бохем е наложен пълен запор заради неизплатени дългове. Поради тази причина той избягва каквото и да е банково опериране, с цел да не даде и стотинка на лихварите, пише „Всеки ден“.

 

Напук на фамилията си, кризата удари и джоба на Славков, който буквално изпадна във финансов колапс в началото на тази година. Пред близки и познати Тодор не скри, че сметките му са изпразнени, кредитите непогасени, а бизнесът му едва крета да покрива и текущите разходи.

 

Въпреки финансовия крах обаче Живковият наследник продължи да живее нашироко, което още повече задълбочи ямата му с кредите и заеми. В столичния хайлайф се шушука, че завлякъл редица бизнесмени и приятели с десетки хиляди лева, той стигнал до вратите на лихвари, откъдето вземал суми на безбожни лихви.

 

Именно задлъжнялостта на Малък Тошко е основната причина, заради която той се подвизава в „Биг Брадър“. По договор Славков се е разписал срещу 50 000 лева хонорар, всичките от които обаче ще потеглят към кредиторите му. Запознати обаче споделят, че сумата далеч не е достатъчна да покрие всичките му борчове, които възлизали на близо 500 000 лева!

 

Мълви се, че сестрата на Тодор – Жени Живкова, тотално била вдигнала ръце от прахосничеството на брат си, заради което вече отказала да му помага финансово и той свързвал двата края сам.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
иван д.
преди 3 години
-1
какви са тези глупости. държавата беше на дядо му дето се вика апък внука му няма да има пари... ако нямаше няма да има коли, нямаше да има за пиене и да си живее като бохем. не дължи на никой нищо не си измисляйте
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени