Банкрут! Любовник стопи парите на Мая Илиева (Всичко за скандала)

2253
31 Март 2015, 12:38


Мая Илиева е пред банкрут, научи HotArena!

 

Вдовицата на Жоро Илиев не само ще изпадне от списъка на най-богатите жени у нас, ами и е напът да стигне до нивото на – о, ужас - средностатистическия българин!!

 

Виновник за обедняването на смуглата красавица е дългогодишният й любовник Ники Шванца, който я цедеше до дупка по време на връзката им.

 

Днес, когато Мая Илиева е много по-бедна, Шванца я захвърли.

 

Единственият й сигурен доход останал този от салона й за красота в София, но и там клиентките й драстично оредели. Клюката разнася, че варненският плейбой е успял да стопи наполовина голяма част от богатството на видната вдовица. Щом надушил, че парите намаляват и екзотичните воайажи може да останат мираж, баджанакът на Жоро Илиев си плюл на петите и се прибрал при жена си.

 

Съсипана от раздялата с Шванца съвсем наскоро, вдовицата на Главния е рухнала физически и психически и сега пръска огромни суми за лечение в Доминиканската република, твърдят запознати с драмите й.

 

Мая Илиева глезеше младия си любовник като крез и му осигуряваше пищни трапези в най-скъпите заведения и маркови дрешки за няколко хилядарки, мъкнеше го на екзотични пътешествия по няколко пъти в годината, където той харчеше парите й като арабски шейх, пише Всеки ден. 

 

В края на миналата година обаче банкерите, охраняващи богатствата на Мая Илиева, я стреснали с новината, че постъпления по сметките й са двойно намалени и е длъжна да ограничи харчовете си. 

 

Вдовицата на боса на ВИС отдавна пусна част от наследените от мъжа си хотели за продажба – това са „Дюн“, „Астория“ и „Орел“ в Слънчев бряг. Печалбите от тях били нищожни, тъй като там пристигали предимно чужденци на евтин олинклузив и не си поръчвали дори и бира извън пакета. За поддръжката на скъпарските хотели обаче трябвало да хвърля баснословни суми, които потъвали без особен ефект. 

 

Наследникът на Главния – Ники Шванца, заряза Мая след повече от 6-годишна връзка и отново се кротна при майката на сина си Александра. С нея той се раздели през 2008 година, точно когато го дари с дете, за да се отдаде на страстта си към шеметно богатата вдовица. Сега посветени припомнят, че Шванца и Илиева не се разделят за първи път – през 2010-а двойката се разпадна за почти 9 месеца. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а
преди 3 години
0
Брех, че сте осведомени ама!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени