Барак Обама ИЗГОНИ мъжа на Десислава

6204
15 Юли 2013, 17:32


Президентът Барак Обама лично изгонил бившия съпруг на ДесиСлава от Америка. Бившият на фолк певицата бил екстрадиран още преди години от САЩ, разбра HotArena.net.

 

Едно от първите неща, които направил Обама, след встъпването си в длъжност, било да подпише заповедта за екстрадиране на бизнесмена. Михаил дълги години въртял успешен бизнес в Чикаго, но тъй като нямал редовни документи, бил върнат принудително в България.

 

"Михаил живееше в САЩ заедно с родителите и брат си. Когато Барак Обама встъпи в първия си мандат като президент на САЩ през 2009 г., едно от първите му решения беше да екстрадира чужденците, които нямат документи за легално пребиваване в държавата.

 

Братът на Михаил се спаси, защото вече се беше оженил за американка, а покрай него останаха и родителите им. Михаил обаче нямаше никакво законово основание да остане и беше принудително върнат в България", разказва майката на ДесиСлава.

 

По думите й бившият съпруг на певицата приел тежко промяната. Най-вече поради факта, че в Америка се радвал на уважение и популярност, но е напълно непознат у нас.

 

Към днешна дата, бизнесменът  върти търговия с дюнери на морето. Бившата му тъща обаче се съмнява дали ще има успех, тъй като цените на сандвичите му били астрономически, пише "България днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени