Барак Обама плюска двойни порции хот-дог

3058
05 Юни 2011, 15:00


И той е човек, и той огладнява! 

 
 
Днес в Торонто, президентът беше забелязан сладко, сладко да си похапва ход-дог в двойна "доза" с допълнение от огромна порция пържени картофки и чили от едната им страна.
 
 
Обама доволно се наслаждаваше на нездравословния си начин на хранене, преди да посети фабриката на "Chrysler", намираща се в града, като дори подразни един от неговите домакини, като му поръча да му донесе допълнително кетчуп.
 
 
Взискателният клиент, дори се обърнал към човек от екипа като заявил " Между другото, като един истински любител на хот-дога Ви съвествам да не слагате кетчупа директно върху него. Това се опитвам да науча и моите момичета ... "
 
 
Хм ... Тези кулинарни уроци едва ли биха се харесали на съпругата му Мишел, която тази година, посвети цялото си внимание върху борбата с детското затлъстяване. Предният ден, тя дори представила наръчник за здравословно хранене.
 
 
Явно съпругът й не си пада по всички тези полезни за човека храни като зеленчуци, зърнени храни и протеини, тъй като единственото "зеленчуково" нещо в обяда му бил ... пърженият лук в сандвича !Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени