Бъркат с мутра Бахаров

2970
29 Март 2016, 10:09Никой не смее и копче да каже на актьора Захари Бахаров. Звездата от „Под прикритие” се е взел за мутра и в реалния живот, като до толкова се е вживял в персонажа си, че дори докато шофира, изглежда като лошо момче, видя HotArena.Самият актьор признава, че точно заради ролята си в сериала, никой не смее и копче да му каже. „Бъркат ме с мутра. Докато шофирам, никой не ме закача. Ако стане нещо, слизам от колата и всички се страхуват от мен”, признава си Бахаров.В началото актьорът силно се дразнел от респекта, който всява с този си имидж, но с времето започнало да му харесва. И дори в ежедневието си използва същите жестове, костюми и визия, като на Иво Андонов в сериала.От скоро дори се вози в мощен джип с тъмни очила. И всява респект у всички.
Дори във фитнеса, който посещава, яките момчета не се решават да го заговорят. Заради прекаленото му вживяване в ролята Бахаров често получавал критика от колегите си.
Те го упрекват, че играе всичките си роли като Иво Андонов, но артиста не се впечатлявал никак. Всъщност смятал, че това е доказателство, колко добре се справя с ролята в „Под прикритие”.
При все това на Бахаров няма да му е никак лесно в следващите серии от продукцията на БНТ. Иво Андонов ще трябва да се изправи пред бившата си любовница — дъщерята на Джаро, която му готви лично отмъщение.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор
преди 2 години
0
Гологлав тупан ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
steisi
преди 2 години
-2
Не знам дали осъзнава колко е смешен.Работя в един магазин в столичен мол и тоя льольо дойде един път.Наистина се е вживял в ролята на мутра, само че на мен лично не ми вся страх, а само ми стана смешен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени