Барманка завлече жених с 10 бона

1295
02 Май 2018, 11:59Засукана барманка завлече жених с десет бона, като избяга, докато уж стягаше огромна сватба. Красивата Ради успя да оплете младия Симо В. докато върти коктейли в заведение в заведение в Благоевград, научи HotArena.


29-годишния мъж хлътнал до уши по барманката, докато му въртяла коктейли в местен бар и му оказвала специално внимание, разказват колеги на бившата служителка. Вечер често я изпращал до дома й, а скоро дори заживели заедно.


Симо представил любимата и на семейството си, а баща му, който наскоро се завърнал от гурбет в чужбина, започнал да ги подтиква към сватба. Младоженката приела и всички се застягали за големия ден.

За да може „снахата” да организира както подобава събитието, семейството й дало да разполага с кеш от близо десет бона.


Преди около седмица тя ги изненадала с още една новина, пише „Телеграф”. Заявила им, че си направила тест за бременност, който се оказал положителен.


В резултат на това към нея завалели нови подаръци–златен пръстен, обеци, гердани и други бижута. Дните минавали безметежно, допреди няколко дни, когато младоженецът открил, че е измамен. Една сутрин приятелката му излязла от дома им за работа, но вечерта не се върнала в новия им дом.


Оказало се, че тя е изчезнала яко дим с всички пари и подаръци, изпразвайки до стотинка всички пари в дома им.


В ресторанта, където била уж направена резервация за сватбата, не знаели нищо. Нямало и следа от булчинска рокля, а Симо и неговите родители се жалвали пред комшиите си, че ще пият по една студена вода, тъй като всички пари и накити й били подарявани.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени