Баровецът с „Бугати” за 5 милиона лв. не се интересува от силиконови бръмчалки (Всичко за транспортния бос с най-бързата кола в света)

https://hotarena.net/pod-pricel/barovecat-s-bugati-za-5-miliona-lv-ne-se-intersuva-ot-silikonovi-bramchalki HotArena.net
Баровецът с „Бугати” за 5 милиона лв. не се интересува от силиконови бръмчалки (Всичко за транспортния бос с най-бързата кола в света)
Първият в България суперавтомобил „Бугати Широн” на стойност зашеметяващите 5 милиона лева вече се движи по софийските улици, след като уникалното возило бе доставено от производителя на собственика – транспортния бос Ваньо Алексиев, видя HotArena. Шефът на най-голямата у нас фирма за всякакъв вид превоз „Биомет” сам се изфука с уникалния автомобил, публикувайки снимка в социалната мрежа „Инстаграм”.

Най-скъпата кола в света бе поръчана от Ваньо Алексиев в края на 2016 г. на изложение в Женева, където бе представена. Родният баровец чака повече от 17 месеца за доставката на направеното специално за него „Бугати”. Впечатляващото возило е с мощност без аналог – 1500 конски сили, като ускорява от 0 до 100 км за рекордните 2,5 секунди. От модела „Бугати Широн” до този момент са произведени 396 от общо 500 бройки, а производствената цена на колата е фиксирана на 2,4 милиона евро. Транспортирането отнема още около 15 000 евро.

С данъците, таксите и застраховките, които Ваньо Алексиев е платил за единственото „Бугати Широн” в България, цената на автомобила надхвърля 5 милиона лева.

С гръмката покупка транспортния бос счупи „брадясалия” 10-годишен рекорд на Румен Гайтански – Вълка за най-скъпата кола в България. През 2008-а Вълка брои 1,3 милиона евро или 2,5 милиона лева за „Бугати Вейрон”. В последните 2-3 години обаче „Бугати”-то на Гайтански не е засичано в страната, според запознати колата е продадена в Германия.

Притежателят на най-скъпия автомобил в България Ваньо Алексиев е роден извън страната – в столицата на Уругвай Монтевидео на 7 октомври 1963 г. Разправят, че баща му е бил от близкото обкръжение на легендарния Гето Найденов, ръководител на държавното външнотърговско предприятие „Тексим” през 60-те и 70-те години на миналия век. Няколко години след раждането му родителите му се прибират в България.

Макар вече да е на 55, Алексиев изглежда с 20 години по-млад вследствие на серия пластични операции. Баровецът е известен с пословичната си суетност и с честите си посещения в реномирини клиники за разкрасяване в Швейцария и Бразилия. Той спортува 5 пъти седмично по 2 часа под наставленията на квалифициран инструктор и изпада в лек стрес, ако наддаде и килограм от теглого си.

Откъде са обаче милионите на ексцентричния богаташ?

За разлика от парите на повечето нашенски асове, неговите са изкарани напълно законно и без видими машинации. Алексиев е основател и собственик на транспортната фирма „Биомет”, която е регистрирана през далечната 1991 г. Днес дружеството разполага с огромна структура за всякакъв вид транспорт. 

Големите печалби на суетния тузар идват основно от хладилните му камиони, зареждащи с храна две от най-големите вериги супермаркети в България – „Била”, „Кауфланд”, „Лидъл”. Алексиев зарежда с горива и веригите бензиностанции „Шел” и „ОМВ”.

Лъвският пай от печалбите на Ваньо Алексиев обаче идват от международната спедиторска и транспортна дейност на тировете на „Биомет”. Фирмата му разполага с над 500 тира и има офиси и скадове в Испания, Англия и Франция. Твърди се, че Алексиев притежава апартамент от 500 квадрата в центъра на Париж, лятна вила в Монте Карло, жилище в Лондон и къща в Барселона. В България баровецът живее в просторна къща в квартал „Бояна”.
Въпреки, че от години привлича вниманието на златотърсачките с внушителното си богатство и добре поддържано тяло и визия, Ваньо Алексиев не се вълнува особено от силиконови красавици, пише \"Уикенд\".

Неизменно заобиколен от здравеняци с бронзов тен, играещи ролята на охранители, транспортния бос никак не се интересува от влажните и подканящи погледи, които му хвърлят по ресторанти и барове знаменити бръмчалки.

31 Коментара

Тодор П

преди 5 години

Как не написахте, че колата е на Фавиолчо, след като е продал 700 000 парфюма ?!

Коментирай

tez

преди 5 години

Той не обръща внимание на жени, ако питате мен :D

Коментирай

Р

преди 5 години

Е Как не се интересува от силиконови като гаджето му е точно такава цици уста всичко правено по нея

Коментирай

Треньор С.

преди 5 години

Почти всеки ден го виждам във фитнеса в който тренира и аз мога да потвърдя, че едва ли се заглежда по жени. Друг пол го интересува - просто русата кучка с която е е за параван. Иначе има добре оформен и дебел член, който според мен си го е оперирал, защото ако наистина го видите ще си кажете, че няма как да има такъв идеален член

Коментирай

Kki

преди 5 години

Извинете, как стигнахте до това заключение? Да не сте го държали в ръка? или уста?

Коментирай

ufc

преди 5 години

С тоя последния коментар, му се изср*ахте на платената статия, за "честно" изкараните пари и го направихте един обикновен педер*аст

Коментирай

Тодор П

преди 5 години

хахахха И аз стигнах до извода за хомо наклонностите на господина, разглеждайки профила му в инстаграм. Освен това, oт снимките лъхат страшни комплекси, егоцентризъм и показност. Ама както вика трола Наталия - вие си работете за мизерни заплати 2000-3000 лв, човека да си харчи милионите! :)))

Коментирай

На

преди 5 години

На мен ми е симпатичен, макар че не бих искала мъж, който стои пред огледалото повече от мен. Иначе той си има гадже и изглеждат щастливи. Лошо няма.

Коментирай

istinata

преди 5 години

znam za nqkolko pleimeitki koito sa mu lapali v kenefa na megami. toi redovno hodi tam, ama pari za jeni ne dava! ima si gadje edna grozna cveti CQLATA E V SILIKONI !.. a otdelno se e ebe i s maje i tva s jenata e za prikritie, poveche si pada po maje!

Коментирай

Bzbs

преди 5 години

Gwi koito hodi s jena prilichashta na travestit niakolko puti tursih chlena kude shte e v animkite, naistina biah ubedena che e muj,moje i da e...inaxhe silikonka i brunchalka ot 100 km izglejda i akto vidish jenata do muja vijdasg toi shto za stoka e, v rozi sluchao pokaznosr, kich i t.n i togava ne ti stava gotino da ima takiva evtini milioneri, iska ti se da e bogat inteligenten takuv kato niakpi shveicarec kudeto nikoga niama da iztiposa takava pokazba snimka s novata si kola ama bg cirk i izbivane na kompleksi

Коментирай

въпрос

преди 5 години

Той защо още няма деца? Гледа кучета...а поколение???

Коментирай

Сс

преди 5 години

Виждам го редовно във фитнеса,тренира минимум 2часа.Доста е суетен ,но изглежда свестен човек ,впечатленията от него са ми са добри.А това с каква ориентация е си лично негова работа .

Коментирай

Моля да ме извините!

преди 5 години

Ванката ходи от години с проститутката Цвети,която освен бая футболисти които е оправила и си я знаят като общата бръмчеше за пари и оправяше дъртаци,мутряги,бизнесмени и т.н после се завъртя покрай него и той я тунингова че беше с нос на баба Яга а у пазвата нвмаше никой е са има един грозен провиснал силикон що циците и са почти до пъпа никой не знае но моля да кажете кои са нейните хирурзи да не ходим при тях!Но гадженцето му е точно уж бивша проститутка която цяла София я знаем и историите и оргиите и всичко...А тя е толкова употребена че след него знае че мъж няма да я вземе първо никой няма да прибере силиконова разпоретина второ тя е на такава възраст че ако скоро няма деца ще си остане с провисналия силикон кучетата и без пари,защото той ще я замени след някоя друга година с по-млада силиконка...А той деца има не го мислете тя е тая дето ще загази но сега тече кеш и тя си мисли че балона в който живее никога няма да се спука много като нея вече плакаха!

Коментирай

Haha

преди 5 години

Sega my razgledah instagrama toq e mnogo strashen be!Celiqt e v plastiki kato tiq deto gi davat po televiziqta pristrastenitee mumificiran e celiq napravo plashi vidqh I Jena my tq puk cqlata v plastiki I tq barbie I ken(samo deto ken e mnogo star!)Drugoto koeto me shokiraaa e toi I tq kak sa oblecheni mnogo selski bezvkusica tochno shokaritetnite mangali biha Im zavidqlii za kamunite cherepite drakonitee I tan vsichko koeto ne moga da izbroq plashat inache ako sa Im chestni parite da sa jivi I zdravi I da si gi harchat kakto znaqttt moje prosto da sa si semeistvo pristrasteno kum plastichnitee operacii I taka da se haresvat to si e za tqh

Коментирай

ВЪХ!!!

преди 5 години

Тоя е педераст за мене или би .Видях му инстаграма ебаси педераските снимки гол до кръста на басейнчета с някакви помяри и нещо не знам ама си мисля че на тоя скоро носът ще му пада като на Майкъл Джексън :Д :Д И другото което ме узадъчи е пъпът на корема му някакви импланти ли има рязан ли е тоя търбух много грозен пъп има и много страшно тяло личи си че това не е здраво тяло а третирано оперирано преправяно абе неприятно изглежда няя кфо да го мисля просто не бях виждал толкова опериран мъж в Бг даже не го знаех кой е

Коментирай

Треньор С.

преди 5 години

Ако го видиш и ти ще кажеш същото. В една мъжка съблекалня всеки се облича и съблича набързо и не обръща много внимание на страни докато този Ваньо седи 30 минути гол, за да му видят големия член, после 30минути под душа и не си затваря вратата така, че всеки който влиза да го гледа

Коментирай

Престанете!

преди 5 години

Не виждате ли че и той и приятелката му най-вече той са психично болни с вашите коментари какво ще провокирате у тях сега ще стоят пред огледалата ще реват и ще се чудят какво още да си оправят и да отрежат от телата си!Изобщо не е за смях и подигравки За жалост пластичните хирурзи лъжат пациентите си опъват парата и ги осакатяват!Този човек колкото и пари да има видимо е тежко пристрастен и се нуждае не от скъпи коли,силиконови жени и операции а от психолог или психиятър с който да разговаря и който да му помогне да спре и преодолее целият този процес!Всяка пълна упойка и такава интервенция скъсява живота на човека!Не ме разбирайте погрешно че съм против пластичните операции за съм,когато са крайно наложителни и до едно време да опънеш някоя друга бръчка всичко над това е извращение!Всички остаряваме,никой няма да остане вечно млад с хубава кожа красив и свеж така е устроено човечеството!Жив пример за психично болен и луд по суетата и показността човек,много от известните и богати хора дават отклонения с възрастта и с това че не могат да се примирят че остаряват!Дори с операции на този човек му личи че е над 65 години след време такива са непрекъснато неудовлетворени от резултатите и даже се самоубиват!

Коментирай

Престанете!

преди 5 години

много от известните и богати хора дават отклонения с възрастта и с това че не могат да се примирят че остаряват!Дори с операции на този човек му личи че е над 65 години след време такива са непрекъснато неудовлетворени от резултатите и даже се самоубиват!

Коментирай

Инфо

преди 5 години

Има един бивш футболист Лъчезар Ман**ев, който постоянно е с него и съм чувал, че точно този Лъчо му е тъпкача. Винаги след среща с него се е опаричил.zkvvxk

Коментирай

И на мен ми мирише

преди 5 години

И за мене тука има някаква педерска афера

Коментирай

Едно време съм чел че Брендо е пребил тоя като куче

преди 5 години

Знам и че тая гаджето му си я шиба до колкото изобщо може да изшиба нещо,но знам и че много и изневерява тя знае и си трае.Но тук освен парите играят и тежки виагри.

Коментирай

Fiki storaro

преди 5 години

Da si kara bugatito po sofiiskite dupki frashkan s pari ama mnogo grozen e kato vidqh gadjeto mu sus sigurnost ne e po lubov muhahhah

Коментирай

Ясна е работата каква любов

преди 5 години

Тя е същия крокидил-миндил лапа за пари

Коментирай

към последния коментар

преди 5 години

какво имаш в предвид, че ти мирише на афера?

Коментирай

Хаха

преди 5 години

Преди време в този сайт имаше коментар, че Алексиев е ебал Благо Джизъса.

Коментирай

Hahahha

преди 5 години

Nishto chudno da sa se prasnali vednaj dvaj s djizusa

Коментирай

!!!!!!!!

преди 5 години

ЕВАЛА НА ЧОВЕКА!!! КОЙТО ГО МОЖЕ, ГО МОЖЕ!!! ИМА КУПУВА СИ , ЗАЩО НЕ!!! РАДВАМ СЕ , НА УСПЕЛИТЕ ХОРА!!!

Коментирай

Ели

преди 5 години

Нееее не са педераси защото Лъчезар ебе Цвета уж тайно ама всички знаем че са си играли много пъти :) А ако я видите Цвета колко е горда в Мегами и как мята кючеци над дядото картинката ще ви се изясни напълно,като се настаняват на сапарето винаги гледат тежко и надменно големите богаташи а дори и малки бакшиши не оставят дойде ли време за сметката циции да се оправят тия зверове граф дракула и продавачката на кучешки атрибути

Коментирай

mims

преди 5 години

Браво "!!!!!"

Коментирай

mims

преди 5 години

Интересен типаж за Big/Vip Brother. Г-н Тупарев, помислете...

Коментирай

Хаааахаа

преди 5 години

Тоя е спукана гума.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.