Башар Рахал гази закона (Кара и говори по телефона, срещна се с мацка в мола)

1740
22 Февруари 2015, 16:02


Башар Рахал е поредната известна личност, която не спазва закона за движение по пътищата, научи HotArena!


След като папараците на „Уикенд” заснеха преди време как Калин Врачански кара мотор без каска, сега обективите им документираха и нарушение на колоритния арабин.


Бившият водещ на забавната игра „Следващият, моля” по TV 7 се бе препасал с колана, както повеляват правилата. За сметка на това обаче не спря да дърдори по мобилния си телефон – нещо, което е строго забранено. Башар въртеше волана на джипа си с лявата ръка, а с дясната не изпускаше джиесема от ухото си. Парадоксалното в случая е, че навремето актьорът е карал такси и би трябвало идеално да познава правилата за движение.


Башо въртял геврека, докато учил във втори курс на НАТФИЗ през 90-те. Бакшиш станал не за пари, а за да събира материал за образите си. Когато бе спипан от папараците ни в издънка на пътя, артистът бързаше за среща в столичен мол. В търговския обект го чакаше чаровна дама.


Двамата проведоха дълъг разговор на чаша кафе и портокалов сок, а на финала на рандевуто всеки си тръгна в различна посока. Дали между тях има нещо повече от колегиални взаимоотношения, остава загадка. Факт е обаче, че щастливо женения Рахал често е спипван в прегрешения със знайни и незнайни хубавици - нещо, което той яростно отрича.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени