Башар Рахал пред развод (Калина съсипана, напуска го)

4980
18 Февруари 2016, 12:50Башар Рахал е пред развод. Популярният актьор и тв водещ е на път да се раздели със законната си съпруга, тъй като на нея й е писнало от постоянните му забежки, научи HotArena.

Половинката на актьора - Калина, иска да подаде документи за развод, тъй като от години двамата са отчуждени един от друг.

Проблемите в семейството започнали преди 5 години, когато Рахал получил покана да се запише за снимките на „Стъклен дом”. Актьорът обещал, че се връща в България само за сериала, след което ще се прибере обратно в САЩ.

Но в родината ангажиментите започнали да валят един след друг, а предложенията за работа не спирали. Редом с тях плъзнали и слухове за любовните афери на актьора—с Елен Колева, по-късно и с Ралица Паскалева, което дошло в повече на иначе така търпеливата съпруга.

Колкото и широко скроена да е Калина, всичко си има граници. И нейната чаша преля“, разказват близки до семейството, пише "Всеки ден".

Съпругата на Башар проумяла, че бракът й е безсмислен не само заради изневерите, които била длъжна да изтърпи, но и заради факта, че половинката й въобще не възнамерявал да се върне да живее при нея. Освен това наскоро той получил предложение за нова работа, което окончателно го отказало от идеята да се връща в САЩ.

Според любимата му този дългосрочен ангажимент дори изключвал варианта актьорът да се прибира често в Америка, за да се виждат. Не я и канел да се пренесе в България при него.

За какво ми е този брак? Той е само по документи. Ние не живеем заедно, рядко се виждаме, вследствие на това и отношенията ни охладняха“, споделила с приятелки Калина Рахал.


По думите й, тя предпочела да подаде документи за развод и всеки да поеме по пътя си, вместо да бъдат обвързани в безсмислена връзка.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени