Бащата на Божинов за слуховете с Николета: Тя е много ядосана! (Отрече или призна, че е посягал на Лозанова?)

https://hotarena.net/laifstail/bashtata-na-bojinov-za-sluhovete-s-nikoleta-tia-e-mnogo-iadosana HotArena.net
Бащата на Божинов за слуховете с Николета: Тя е много ядосана! (Отрече или призна, че е посягал на Лозанова?)

Таткото на Валери Божинов – Емил, категорично отрече да е налитал на снаха си Николета, узна HotArena.

 

Слуховете, че родителят е имал мераци към съпругата на сина си се разнесоха скорострелно през последните дни. Клюката гласеше, че Емил се е почерпил, докато бил на гости, за да навести внучката си Никол.

 

Под въздействието на алкохола Божинов – най-старши се осмелил да пусне ръка на Лозанова, която от страх избягала и се заключила в една от стаите.

 

След това позвъняла на своя дружка и помолила за помощ.

 

Няма такова нещо! Още преди четири години бяха писали тези работи. Сега новото е, че уж всичко станало на маса, а в тях няма маси. Знам кой ги съчинява. От Николета разбрах за статията. Тя е много ядосана от глупостите. Мога само да благодаря, че ми правят такава реклама“, заяви Емил пред „България Днес“.

 

Божинов опроверга и слуховете, че има забрана да вижда внучката си. Сподели пред изданието, че може да я вижда, когато си реши, както и че е в добри отношения с Николета.

 

Таткото на Валери в момента се възстановява от операция на гърлото, която претърпя наскоро.

20 Коментара

докато кучка не си вирне опашката, пес няма да я подгони!

преди 8 години

Ето тук, Николета е без Фотошоп. Това е истината! Увисналия хеалурон в бузите. Дълбоките бръчки около очите- пачи крак. На челото над веждите. Сбръчканите и бузи . Около устата е ужасна- гушата същата работа. От толкова корекции и интервенции, е заприличала на бабушкера, спаружена стафида, че и морава на цвят при това. Никой не може да ме убеди, ако не зная, че това момиче е само на 28-29 години. Та, тя изглежда на 50 + годишна жена. А, има жени, които и над 50 изглеждат ослепително., както в лице , така и в тяло и то естествено красиви жени. Ернестина Шинова 52 на Слабаков съпругата е една от тях. Това е сред известните личности, а тя е личност, за разлика от този вертеп тук. Сред не известните личности съм срещала в града толкова красиви жени на възраст, че чак съм се възхищавала. Тази е пародия на красавица. Един продукт , от който просто печелят определи хора и имат за цел да го лансират в бубличното пространство. Никаква дарба, никакви заложености, нищо стойностно в него. Просто, една проститутка!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ух, че сте прости, ама цялото ти семейство, барабар със сина ти - сега се сетил да реве, че децата му са без баща си през по-голяма част от времето. Но да го питам този малоумния каква реклама е това да пишат, че си пияница и искаш да изнасилваш някого. Много сте прости, бе! Ама как Николета беше идеално попълнение за вашето семейство. Алисия цял живот трябва да ѝ благодари, че оттърва сина ѝ от тези малоумници.

Коментирай

ужас!

преди 8 години

Ей, тази жена е ПРОКОБА–таман си помисля, че няма вече с какво да ме изненада и ХОП ново лайно изсрала. Абе, тъпунгер разкикерена, на коя футболна съпруга свекъра и е посегнал до сега и коя е изложила семейството си, съпруга си , и най-вече детето си по този начин , като теб? Как пък кухата ти картуна не проумя, че това ще рефлектира върху семейството и брака ти, върху името ти и това на дъщеря ти. Не спря да се подпичкосваш в профила си със свекъра си и той да ти изпраща много лични любовни песнички на Моранди поздрав, на които ти така, разпалено поставяше стрчица и той също. Сега той я бил насилил. Ами този мъж да не му е изяла котката оназ работа седнала срещу него гола разкрачена през ноща без дрехи???? И на някоя друга чашка, а и ти предизвикваща го и съблазняваща го, да се насладиш на завоеванието си. Пачвра! Долна ,мръсна, заразна проститутка!

Коментирай

много вярно

преди 8 години

Пълни откачалки!!

Коментирай

баба Яга

преди 8 години

Всичките тези клюки, интриги , дето замесва в семейството си, тази маниакална шизофрения да се пише за нея но стоп , та дори да е нещо оскверняващо името и е само и единствено нейно дело. Тя пуска тези клюки и после ги опровергава, че се изкарва и потърпевшата в случаите. Колко си прозрачна Курволето! Всички слухове за двойната ориентация на мъжа ти, за неговото семейство сега, са всички останали твои приятели, които ти биха дузпата след като те разбраха какво чудовище си в действителност, познати и обкръжение. Един не каза добра дума за теб! Това, какво говори? Че всички лъжат ,само ти казваш истината ли??? Е, няма такава мръсна душица като твоята, но ще има много глава да ти пати един ден от нея. И от злоба и завист, интригантство и пластични операции си заприличала на баба Яга. Чудовището от Лох Нес!

Коментирай

lili

преди 8 години

hem prosta hem grozna hem iska da e izwesna s tezi si ka4estwa

Коментирай

до Валери Божинов

преди 8 години

Още ли се съмняваш и лапаш мухите, че вече бившата ти съпруга е инициатор на всички слухове за вашето семейство? Още ли? Хората те разнасят, че си добряк с меко сърце, ама също така , че си много наивен и глупав мъж. А тази изпечена дърта уруспия е роден само за това да се лепне за някой, като пиявица и докато не му изсмуче и последната капка кръв няма да се остави. Тя от това се храни! Дистанцирай се от тази отрова и си гледай децата. Далеч, колкото се може по далеч от тази жена, защото нияо хубаво не те очаква с нея, а ще те унищожи. Нарциса няма да ти прости думите, които каза в ефир за нея, а и това че ТИ ПЪРВИ и би шута в гъза и я остави. НИКОГА няма да го преглътне и прости! Запомни го и далеч от тази прокоба, ако не искаш да страдаш ти и дъщеря ти цял живот. Помисли за себе си, тя повече от това, няма къде да пропадне! Проститутка в къщата и змия в пазвата! Далеч брат, и не се обръщай дори назад! Живота си е твой-Да! Но, има все още хора, които те уважават заради пропуснатите възможности и пропиляният талант, заради една голямо -НИЩО!

Коментирай

?

преди 8 години

Коя е жената до Валери Божинов? Да не е Пепа, неговата майка? Другия мъж вече разбрахме, че е баща му.

Коментирай

Dani

преди 8 години

Ах, чистата вода ненапита, многострадалната Геновева,чак била много ядосана. Сигурно и изненадана , та чак си хлъцна езика от почуда! Цирк Буш е нищо пред тебе, Курволета! нали не си мислиш, че някои ще заблудиш, и че тези слухове са излезли от хора, които въобще не ги е грижа за вас??? Вярвай си! Но, цяла България разбра подетата атака и унищожение на кариера , мъжественост и име на съпруга ти, а сега посегна и на семейната чест. Че се изкарва и жертвата гнусната, заразна пачавра

Коментирай

Лилия

преди 8 години

Обаче, тази снимка, яко ме кефи ! Погледнете само лицето на госпожата, толкова ботокс е набила, че е докарала, само, опит за усмивка ! Погледнете и тънката горна устна, малките очички, но черешката на тортата са ненормално висналите скули - ах-ха-ха. Лозанче, бе душа, какъвто и матр'ял да си ползвала за там, просто не се е получило. Лозарска, ти си просто едно подобрено копие на Катрин Вачеа, само по ниска и с по - тънтурести и криви крачета - ах-хах-ха !

Коментирай

Капка

преди 8 години

Свекър ми беше пияница и курвар. Никога не ми е направил и намек дори, камо ли да се опита да ми посегне. Или аз не съм го предизвикала? Знам ли? Виж какъв пропуск! хи хи хииииииииииии

Коментирай

абсолютно!

преди 8 години

Като мумия е! Не я показвайте повече това чучело без Фотошоп, че дъщеря ми ще изпадне в ужас детето. А, има и хора възрастни със слаби сърца! Тя стряска направо!

Коментирай

!

преди 8 години

S prosto oko se vijda,che tuk edin psihar e napisal minimum3 komentara s razlichno ime,poznah po izpollzvaneto na ????-tapanar,sam se izdavash!

Коментирай

!

преди 8 години

....Ne sa samo 3 komentara dosta poveche sa-drug beleg e izpolzvane na duma s izcqlo glavni bukvi- !Tozi psihopat predi vreme pisheshe bezkrainodalgi tiradi-sega gi deli na po-malki chasti-samoten lud psihopat!Ddmin,prav li sam,ti vijdash-ha-ha!?

Коментирай

!

преди 8 години

....Ne sa samo 3 komentara dosta poveche sa-drug beleg e izpolzvane na duma s izcqlo glavni bukvi- !Tozi psihopat predi vreme pisheshe bezkrainodalgi tiradi-sega gi deli na po-malki chasti-samoten lud psihopat!Ddmin,prav li sam,ti vijdash-ha-ha!?

Коментирай

hhh

преди 8 години

Ne mi hareswa tazi jena .. prekaleno mi e izkystwena i prekaleno golqmo samochywstwie ima

Коментирай

are be

преди 8 години

Chukal q e Bat emo na divana i na plota v kuhnqta a nikoleta mu e lapaka topkite s cqlo gurlo, nakraq i go butnal v guza i svurshil tam sega nikoleta e bremenna ot boshtata na bojinov hahaha bg seriala kurvai i grozota 7654329 epizoD

Коментирай

Maria

преди 8 години

Тоолкова елементарно да е това същество Николета. Сама си пуска слуховете и после се прави на ощипана. Ама Николета, ние сме толкова прозрачни и ограничени като теб, че да не те виждаме какъв смях си. Този Валери се оказа мноого зле.. Съжалява от все сърце, че те познава, убедена съм. Такова нещо никой не е виждал като теб - циганка-интригантка-псевдо-модел-наричаща се водеща и журналист, а дори не знае да пише на български език!!!! Горкото ти дете с такава курва като теб..

Коментирай

sofia

преди 8 години

Gogo Lozanov se kazva drugiq

Коментирай

ха хаааа

преди 8 години

Админа , нещо секна с коментарите! Давай!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.