Бащата на Хасан и Ибрахим изнудвал директорката на Музикалното училище да му плаща наема в София

3075
06 Октомври 2016, 12:49


Бащата на виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим – Дениз Игнатов, искал апартамент в София, за да запише децата си в Националното музикално училище, научи HotArena.

Това било едно от условията на бащата пред ръководството на школото. Той си позволил да поиска от директорката Милка Митева тя да плаща наема на жилището, в което възнамерявал да настани цялото си семейство. Отказът на Митева да осигури апартамент на семейството разгневило Игнатов.

Уж от името на децата си, той заявил ч условията в училището са повече от мизерни и близнаците не се чувстват комфортно. Според Дениз Хасан синовете му му обяснили, че инструментите в Музикалното са стари и те няма как да усъвършенстват уменията си на тях.

В момента Хасан и Ибрахим са преместени в шуменското училище „Панайот Волов“, а музикалните си умения тренират с частни уроци по пиано. Те не посещават досегашната си преподавателка, която се е преместила в Пловдив. Докато били нейни ученици, близнаците редовно пропускали часовете й, за да ходят на частни уроци при други преподаватели, пише „Телеграф“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Денис Игнатов
Преди 1 година
0
Боклукът, Краси Крумов- Гнидата, може да си измисли само такива гнусни лъжи. Този мръсен нещастник, преди две години подведе и излъга цяла България, като пръдна с изцепката,че близнаците били дисквалифицирани от престижния американски конкурс " Аmerıcan Protege". На Гнидата не му се чуваше от отдавна името, з,ащото тотално беше се изложил с евтината си лъжа, която беше лъснала по-малко от 24 часа. Некадърникът, очевидно си е презаредил батериите си.След гнусната постъпка на този педофил, който се дразни с близнаците от край време беще го хванало шубе и написал жалба до Шуменската полиция за да не бъде шамаросан.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??????
Преди 1 година
0
А аз се чудя, защо днес в София вали дъжд. А то било, защото наглеца Дениз се е разсърдил.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени