Бащата на Кали не дарил кръв за нея, когато пострадала при катастрофа (Не е бил до нея и след изнасилванията)

1953
29 Октомври 2014, 17:53


Причината за днешната сила, за която мнозина се възхищават на Кали, е следствие на трудни моменти в миналото. При паденията и възходите на певицата до нея винаги са стояли майка й и брат й, но никога баща й, научи HotArena.net.

 

Таткото оставил семейството си отдавна – не бил подкрепа за дъщеря си след двете изнасилвания, не бил до нея и когато претърпяла зверска катастрофа. Всъщност не поддържали никаква връзка, а той отписал както нея и майка й, така и брат й.

 

Именно заради лошия пример на родителя й, Кали се е зарекла да не прави компромиси с мъжете в живота си. Не би се молила на никой, нито пък ще се примири някой да я тормози нея или децата й.

 

Майка й я подкрепя във всеки един момент. Споделя, че ако щерка й е щастлива с някой мъж – значи и тя го приема. След жестоката катастрофа, при която Кали едва не се сблъскала със смъртта, родителката й се е зарекла, че дъщеря й може да прави каквото си поиска, стига й само да е жива, пише сп. „Story”.

 

След 30-годишно отсъствие от живота на певицата татко й се свързва с нея. Болен е от рак и се нуждаел от пари за лечение. Тя откликва и му помага, въпреки че той й е поднесъл едни от най-големите разочарования.

 

Починал е малко преди изпълнителката да влезе във „ВИП Брадър“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени