Бащата на Крисия с 2 милиона дългове

2261
03 Май 2015, 11:50Бащата на малката Крисия Тодорова потъна в дългове. Госпожицата е принудена да обикаля като циркаджийска мечка, тъй като родителят й закъсал сериозно с финансите, научи HotArena.

Момиченцето е принудено да обикаля по кръчми, нощни дискотеки и клубове, само и само да изкара някой лев за семейството.

„За някоя вечер може да спечели 800 лева, за друга—500. Зависи. Тарифата е 1200 лева, но правят отстъпки. Влачат я навсякъде–по селски панаири и по заведения, където има само пияници и всякакви лекета”, коментират възмутени познати на семейството на Крисия.


Те се опитвали да разубедят бащата да използва по този начин чадото си, но без успех. Той само вдигал рамене и се оправдавал, че на „момичето му се пеело”.

Още при откриването на Крисия се носеха слухове, че малкото дете е принудено да пее по кръчми и заведения късно вечер. Въпреки критиките, че мястото й е у дома и в леглото, Марин Тодоров я развеждал като кръчмарска мечка.

Преди години Тодоров взел кредити и доста пари от познати, с които построил хотел „Тифани”. При откриването му вече бил задлъжнял с около 2 милиона евро, пише „Всеки ден“.

Той така затънал, че се опитвал да продаде колата си „Порше Кайен” за сериозна сума, укривайки факта, че той самият все още не е изплатил джипа. Покрай щерка си обаче тариката загладил косъм и взел да вади добри пари.

В Разград коментират, че откакто е изгряла, Крисия е докарала над 300 000 лева на родителите си. Детето се превърна в машина за пари и е изработило сумата за по-малко от година и половина на сцената.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени