Бащата на Крисия признава: Щях да зарежа семейството си заради любовница! (Вижте цялата изповед)

5738
09 Април 2014, 10:54


Таткото на талантливата Крисия Тодорова от Разград Марин Петров сензационно признава в интервю, че за малко е щял да изостави семейството си заради афера с изкусителка. Напуснал е родата за няколко месеца, тъй като хубавицата Павлина Гешева му била завъртяла здраво главата. Днес 28-годишната дама е любовница на треньора на „Лудогорец“ Стойчо Стоев, научи HotArena.net.

 

„Признавам си, имам голям грях. За малко да изоставя съпругата си и прекрасните си деца заради тази жена. Павлина е опасна! Вкарала е много мъже в капан. Тя работеше при мен. Направих огромна грешка – доверих й се и хлътнах фатално. Тя не беше само управител на хотела ми, даже прехвърлих собствеността на нея.

 

Взе да ме използва, а аз се подведох, признавам си. За малко да си съсипя семейството, а аз имам изключителна съпруга и прекрасни деца, едно от които – Крисия, стана популярна в цяла България. През есента на миналата година същата тази Павлина, която е безкрайно нечистоплътна жена, в преносния смисъл имам предвид, започна да сваля Стойчо. А ние със Стойчо Стоев бяхме приятели. Направих опити да го разубедя, но Павлина успя да ни изпокара двамата. И сега със Стойчо вече не поддържаме такава връзка”, отсече таткото в интервю за blitz.bg, цитира в. "Всеки ден".

 

Павлина казвала из целия Разград, че е влюбена в треньора на „Лудогорец” Стойчо Стоев. Според бащата на Крисия обаче това е абсолютна лъжа, защото хубавицата била най-обикновена използвачка и успявала да заблуди мъжете. Лошото е, че Стойчо Стоев също си има семейство и деца.

 

„Той сега прави моята грешка. Благодаря много на моята съпруга Ангелина, която изтърпя всичко и която беше до мен въпреки всичко и въпреки греха ми. Благодарение на нея и на моята воля успяхме да спасим нашето семейство и да сме близо до прекрасните ни деца. Сега искам да предупредя Стойчо да не върви по моите стъпки. Жал ми е за него, ако се е поддал на изкушението”, отсече Марин Петров.

 

В момента таткото на Крисия се радва на успехите на детето си. Малката красавица е истинска знаменитост не само в родния си Разград, но и в цяла България. „Детето пътува всяка седмица за София, най-вероятно ще вземем апартамент там”, казва гордият баща. Той е категоричен, че ангажиментите на Крисия към „Шоуто на Слави” не пречат на учението й. Детето завършило срока с почти пълно отличие.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 4 години
-1
Детето завършило срока с почти пълно отличие... На тази възраст би трябвало да има 6 по всичко,нито са толкова трудни уроците,нито има кой знае колко за учене... Та тя е на 7-8 години...Дано не проявяват специално отношение към нея в училище, и да минава сроковете без да знае нищо, защото няма да и правят услуга :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени