Бащата на Венета се фукал с нейни снимки по моцарели, водещата не иска да го види

1448
21 Декември 2015, 13:00


Венета Райкова и баща ѝ може да не си говорят от дълги години, но родителят застанал изцяло зад снимките на дъщеря си в еротично списание, разбра HotArena.


"Горещата" водеща никога не е криела, че с баща си Румен не се понасят. Тя дори е изричала тежките думи, че ще го мрази до гроб, защото я е изоставил като малка.Докато Райкова таи злоба в себе си по отношение на своя родител, той доста учудващо подкрепял най-вече едно нейно начинание - фотосесията за "Плейбой" преди десетина години. Румен бил толкова горд, че родната му дъщеря се е изтипосала както майка я е родила, че се хвалел наляво и надясно със снимките.По онова врем той работел в заводите в Девня и след излизането на броя с щерка му обиколил всички цехове със списанието в ръка и обясненията, че това на корицата е дъщеря му. Тази негова постъпка накарала всичките му колеги да го гледат доста подозрително, пише "Всеки ден".
Къде се е чуло и видяло баща да е горд с факта, че дъщеря му се е изтипосала гола-голеничка пред цяла България за определена сума пари?! Румен обаче приемал нещата по-философски и просто бил горд със своето "творение".Говори се, че бащата на Венета дори си изрязал прилежно нейните снимки без дрехи, сложил ги в рамка и ги окачил из цялата къща, където висяли и до днес, за да подхранват бащинската му гордост.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени