Бебешки неволи! Кой снима новородените на родните звезди? (ТОП 5 на папарашките СНИМКИ)

4482
04 Юли 2014, 14:16


Редакторска плесница

 

Щрак! Още преди да е започнал съзнателният им живот, бебетата на родните знаменитости, вече са медийни звезди. Къде нарочно и умишлено, къде грубо и подсъдимо, топ папараци успяват да заснемат новородените и да ги покажат на любопитната широка аудитория.

 

HotArena.net подбра 5 папарашки снимки на звездните бебета и техните истории.

 

Малкият Доминик на Петко и Яна

 

Тъмно преди ден малкият Доминик на Петко и Яна Димитрови стана медийна звезда. Едва месец и половина, откак се е появил на бял свят, бебокът украси родните таблоиди. Петко и Яна бяха щракнати, докато похапват в столичен ресторант и не останаха доволни, че папараци нахлуха в личното им пространство.

 

Малката Никол на Божинови

 

И ако Доминик все пак направи 40 дни, преди да блесне по вестниците, то малката Никол бе току-що родена, когато нагла сестра я щракна в родилното с телефона си. Митове и легенди се носят относно цената, срещу която е предоставила снимката на Николче. Николета и Валери бяха бесни и се зарекоха да съдят медицинското лице, но вече 2 години не са го направили.

 

Малкият Даниел на Ставийски

 

На 2 месеца и половина бебе Даниел обиколи светските сайтове, след като папараци успяха да го снимат, докато се препича на балкона. Майка му Албена Денкова всеки ден го показваше на терасата, за да го погалят слънчевите лъчи и така нахалните фотографи го щракнаха.

 

Малкият Явор на Лора Крумова

 

Месец след като Яворчо се появи на бял свят, папараците го снимаха по време на разходка. Тогава то беше скрито в количката и личицето му не успя да се види, но по-късно успяха да го издебнат и му направиха цяла фотосесия.

Това много обиди журналистката, която изрази крайно възмущение към папараците.

 

Малкият Александър на Кали

 

Бебето на Кали и Влади също много бързо стана медийна звезда, като за първи път се появи в Поверително от NL. Спорно е обаче доколко това не беше нагласен пиар и дали Кали не е взела хубави пари, за да го покаже в предаването на Николета.

 

Вижте още снимки в галерията!

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сладко
преди 3 години
0
Много сладичко бебето на Кали. Сладурче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени