Бедна ли? Лекарката на Гала пътува по цял свят с хонорарите си

1468
02 Юли 2015, 11:44


Лекарката на Гала съвсем не е бедна, както изглежда, узна HotArena.

Всъщност д-р Папазова изкарва доста добри пари от хонорари, с които обикаля света.

 

Специалистката трупа солидно състояние от съветите си. Тя взима луди пари за скрита реклама на билковите продукти.

 

Мария Папазова е от хората, които инвестират единствено и само в спомени, след като преди години си уредила живота с покрив над главата. Оттогава насам всяка спечелена стотинка къдрокосата лекарка заделя за пътешествия из целия свят, като още преди години обиколила цяла Европа.

 

Именно поради тази причина в момента д-р Папазова се оглежда само за екскурзии до далечни места – пищни градове или малки селца, в които никога не е била.

 

Цената на удоволствието да бъде зад граница не е от значение за телевизионната лечителка, тъй като благодарение на добрите си финансови възможности тя развързва кесията си щедро за пътешествия. Едни от последните воаяжи, които докторката си спретна през студените месеци, бяха до Куба и Дубай, пише „Всеки ден“.

 

Тя и компанията й решили да избягат от студа в топлите дестинации, където Папазова яздила камили, плувала с делфини и харчила за още куп туристически атракции. Един далечен и екзотичен воаяж й излизал средно около 5000 лева. Следващата дестинация, която благоверната на Гала ще посети, е Азия.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени