Бен Афлек и Дженифър Гарнър в битка за децата

3358
18 Юли 2015, 17:38


Холивудският актьор Бен Афлек и съпругата му Дженифър Гарнър водят люта битка за децата. Въпреки че актьорите заявиха, че се развеждат след 10 години брак, продължават да живеят заедно, а една от причините е желанието уж да осигурят спокойствие на децата си, научи HotArena.


В същото време двамата са в сериозен сблъсък, тъй като Бен иска съвместно попечителство над трите им деца, докато Дженифър държи сама да ги отглежда.


Двойката уж реши да поддържа илюзията за стабилно семейство на Бахамските острови, но според американския портал "Радар онлайн", Бен го е направил от егоистични причини.


Адвокатът на Бен го посъветва, че трябва да бъде колкото се може повече време с децата си, за да докаже, че е отговорен баща“, заяви близък до актьора. Той добавя, че Бен иска съвместно попечителство и не желае Дженифър да отведе децата далеч от него.


На Дженифър децата са й основен приоритет и тя иска да получи пълно попечителство над тях. Това се превръща в ожесточена борба. Тя не вярва, че Бен може сам да се грижи за тях по-дълго време“, заявил източникът.


Въпреки че актьорът е решил да се бори за попечителство, недоверието на Дженифър го убива отвътре.


Бен е наясно, че не е бил винаги най-добрият баща, но децата му означават всичко на света за него", разкрива още източникът.

Двойката има дъщерите Вайълет Ан и Серафим и син Самюел.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени