Бербатов - следващият министър на спорта!

1027
18 Април 2012, 09:00


Димитър Бербатов влиза в политиката на страната на управляващите от ГЕРБ. 

 
От края на миналия месец Митко е особено активен в социалните мрежи и лично общува с електората си. Той взима отношение по всяка обществено-политическа тема от България, макар да се намира доста далеч от родината. 
 
 
Агитацията му започна с призив за българските деца. Сензационно Митко качи в интернет и снимка с дъщеричката си Деа. В съботата преди Великден Бербатов пък показа на снимка как е боядисал яйца за празника. 
 
 
Вчера публикува снимка, на която държи фланелка с много автографи от ученици. "Голям подарък от българското училище в Лондон – благодаря", разкри той. 
 
 
Активността на Бербатов е повече от видна и в политическите среди вече за никого не е тайна, че футболният център-нападател се е устремил към властта. Наблюдателни свързаха тази активност със срещата му с българския еврокомисар Кристалина Георгиева тъкмо в края на март, когато той започна активността си. 
 
 
На 29-и миналия месец Бербатов се срещна с нея в рамките на "Европейският футбол срещу глада", припомня "Всеки ден".
 
 
Двамата говорили за политическо обвързване на футболната звезда, естествено от редиците на ГЕРБ. В тази връзка Димитър Бербатов даже се спряга като бъдещ министър на спорта.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени