Бербатов спасен от отвличане

2365
08 Септември 2011, 12:00


Димитър Бербатов е трябвало да бъде отвлечен  след мача между България-Англия  от нова група, която е заела мястото на групата на "Наглите".

 

Новите страшилища на подземния свят планирали отвличане на Бербатов веднага след мача и получаване на откуп до два часа, гласи сензационна версия на човек от подземния свят.

 

Планът им бил да отвлекат голямата звезда на българския футбол и да получат от него достъп до паролите на банковите му карти. Така само за няколко часа бандитите щели да изкарат няколко милиона.

 

Схемата обаче е била разкрита в последния момент от агенти на английските специални служби, които са пътували с отбора на Англия.

 

Оказало се, че Бербатов и Уейн Рууни имали уговорка след мача да се видят. Специалните служби поискали да видят мястото на срещата и да придружат двете звезди на Манчестър Юнайтед.

 

При срещата на Бербатов с агентите те забелязали, че играчът е следен. Англичаните веднага се лепнали до преследвачите и подали сигнал на българските служби, разкриха схемата "Всеки ден".

 

Те пък прихванали колата на бандитите и започнали да слушат телефоните им. От проследяването станало ясно, че искат да отвлекат Бербо за не повече от час и да го заплашат с чупене на двата му крака.

 

Димитър Бербатов е бил отвличан преди 12 години в България от хора на покойния силов бос Георги Илиев. Три мъже от Кюстендил го взели от базата на ЦСКА в Панчарево.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 6 години
0
хаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени