Бередин: Плюха в лицето ми! Няма кого да обичам (Вижте какво още каза бившият на Тоца)

https://hotarena.net/laifstail/beredin-pliuha-v-liceto-mi-niama-kogo-da-obicham HotArena.net
Бередин: Плюха в лицето ми! Няма кого да обичам (Вижте какво още каза бившият на Тоца)

Бившият съпруг на Мис България 2009 Антония Петрова изпадна в тежка депресия след сватбата й.

 

Това разкриха пред „Галерия“ близки на Александър Бередин, притеснени за емоционалното му състояние.

 

„Отчаян е. Все се надяваше, че Антония няма да се омъжи, че ще се откаже от прибързаната сватба. Поне можеше да не го прави толкова показно, че цяла България да говори за новия й брак“, клатят глава роднини на Бередин.

 

Руският милионер ежедневно излива мъката си в социалната мрежа, като разводнява с тъжни песни и депресантски постове.

 

„Такова е днешното ми настроение“, пише Бередин под руска песен, чиито текст гласи: „Плюха ми в лицето, а нямам сили да се боря… Какво лошо съм им сторил… Защо не може да види тази кучка на душата ми златната нишка…“.

 

„Вече няма кого да обичам… Всички са наядени от молци“, гласи друго словоизлияние на бившия съпруг на Петрова. А неговите приятели във Фейсбук му дават кураж да не пада духом и да има по-силна воля.

4 Коментара

!!!!!!!!

преди 5 години

Ами тоца го изцоца и му би шута!!!!

Коментирай

RUSKI SELJANNDUR

преди 5 години

MARSH V RUSIJA BED SMOTANJAK.. DANO PUKNESH OT ALKOHOLIZM. DJADO SBRACHKAN, ISKASH DA JADESH MLADO, AMA NJAMA. MARSH V SIBIR, KRETEN!

Коментирай

Totza Kroki

преди 5 години

Totza e nay-hitrijat krokodil, koyto njakoga sam vijdal, Kjumur Krokodil za primer!

Коментирай

rrr

преди 5 години

Сам си е виновен.Доста глупав е бил за да не забележи изцяло меркантилния характер на Тоца.Тя освен да се хвали с материалните си неща друго не съм чула от нея.То беше и ясно, че е с толкова възрастен заради меркантилни подбуди.И се омъжи за него пак с цел да я направи мисис Русия, за да натрие носовете на българите, че не е крокодил.Така че тази жена я движат само собствени интереси и реално не и пука за никой.Той сега си сърба попарата заради глупостта си, но и Тоца не се знае какво я чака и дали и нея няма да я използват по същия начин.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.