Бесни жени вдигат бунт: Елена Йончева се гаври с майчинството! Как може жена в климакс да рекламира тестове за бременност?

https://hotarena.net/laifstail/besni-jeni-vdigat-bunt-elena-ioncheva-se-gavri-s-maichinstvoto-kak-moje-jena-v-klimaks-da-reklamira-testove-za-bremennost HotArena.net
Бесни жени вдигат бунт: Елена Йончева се гаври с майчинството! Как може жена в климакс да рекламира тестове за бременност?
Елена Йончева си навлече гнева на куп дами заради реклама, научи HotArena.


Млади жени са на път да вдигнат граждански протест срещу телевизионната реклама на тестовете за бременност „Шуър чек”. Причината – главното действащо лице в нея е популярната журналистка Елена Йончева, която освен с репортажите си от най-горещите военни точки на планетата се прочу и с това, че роди първородната си рожба Теодор на достолепните 51 години, през март 2016 г. 


От тогава Елена стана бяла лястовица за десетките жени с репродуктивни проблеми у нас, но същевременно бе „очернена” от госпожи, които са против това да се създава потомство на стари години.


„Елена едва забременя. Направи го с донорска яйцеклетка, и то купена от чужбина. Пак зад граница й бяха направили ин витрото. Тя може да си позволи още едно хлапе, има голям финансов ресурс зад гърба си, ходи при най-добрите лекари. Известна е и никой не би я размотавал от кабинет в кабинет, както се случва при нормалните двойки. На нея няма да й кажат: „Чакайте три месеца,  половин година”, ами веднага ще се заемат с процедурата по оплождането. Границата за влизане в критическата рязко падна и сега част от дамите стъпват в климакс малко след 40-ата си годишнина.


Няма смисъл да ги лъже някой от ефира на телевизията, че като са на 45 или 50 години са годни да раждат, защото наличието на яйцеклетки, не означава годност. Смешно и грозно е жена в климакс да рекламира тестове за бременност. Елена не е бивало да приема офертата. Излага се”, коментират напористи дами.


Те са убедени, че Йончева не е опряла до парите от рекламата за отглеждането на малкия Тео, защото от край време печели добре. Ангажирането й в подобна ситуация обаче я правело смешна, при условие че и за тийнейджърите е ясно, че на нейната възраст няма как да „хване” по нормален път, предават от Уикенд

6 Коментара

аз

преди 7 години

Тъпанарки глупави-тя не рекламира точно теста,а по скоро безопасния секс...да,в рекламата се появява и рекламата на самия тест,но не е това целта....наистина повечето от майките сте КУХИ ЛЕЙКИ,както ви нарекоха преди време...по цял ден си седите у вас и се чудите с кого или с какво да се заядете....кухи лейки сте и такива ще си останете....къде сте тръгнали с Йончева да се мерите,ве еййййй глупачки неграмотни....що не почнете работа вместо да си чоплите по цял ден носовете,ниско грамотни женички неуки и прости?!?!?Къде сте вие,къде е Елена....Засрамете се....

Коментирай

====

преди 7 години

Ти щото си много грамотен!? Кухи лейки били майките ? Ниско грамотни женички били ? Неуки и прости ? Ало, я малко успокой топката! Като си толкова грамотен научи се да пишеш грамотно на майчиния си език!!! Или то на теб българския не ти е майчин ? Точно с въпросната никой не иска да се мери. Надали някоя нормална жена ще иска да е на нейното, родила на 51.. айде, мерси! Искам да си гледам детето как расте, а не.... Боже, малоумни хора винаги се намират. Всеки има право да е глупав, ама, бро, ти прекаляваш!!!

Коментирай

w

преди 7 години

Първо, от къде сайта има информация, че Елена си е навлякла гнева на куп жени. Все едно аз да кажа, че комшията е видял НЛО и веднага да излезе статия "Появи се НЛО над Х". И второ, майките като са "кухи лейки", ти от къде си излязъл/а?!Щъркели, извинземни или още не са ти обяснили?

Коментирай

Diana

преди 7 години

ne vi e rabota koi na kolko godin 6te rajda. reproduktivnite problemi sa skapi na moja pijatelka da6terjata rodi na 24 sled 5 in vitro-imala pari pla6tala- sega kakvo da i go vzemem li 4e ne e bezplatno za4enato - stiga majki gledajte si decata ako gi imate

Коментирай

Мм

преди 7 години

Не се връзвайте на платените статии на репрудоктивните кклиники, които ни набиват в главата че едва ли те сте в кклиматериума на 35 а на 40 никога повече не може да забременеете. Грях е тяхната пропаганда.

Коментирай

Рррр

преди 7 години

Не съдете Йончева кога е родила. Причините за това могат да бъдат различни. Като се започне от липсата на точния човек до нея, мине се през чисто здравословните проблеми и т.н. Факт е, че на тази възраст не се е отказала, за което я поздравявам. Пожелавам на всички, които искат да имат дете, да им се случи. Живо и здраво...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.