Бетина се връща при Сашо Йовков? (Жотева съжалява, че го е зарязала преди години)

5873
30 Октомври 2015, 13:00


Бетина Жотева е на път да се върне към старата си любов – спортния корифей Сашо Йовков, узна HotArena.

 

Въпреки че преди 15-ина години хищната Чампоева заряза с гръм и трясък влюбения до уши журналист, сега наново хвърляла тънките си мрежи към него. Навремето скромният и педантичен коментатор бе заменен с богат и преуспяващ белгиец, с когото Бети живя в красивата белгийска столица. Сега, след 3 неуспешни брака и още повече интимни връзки, хитрата говорителка на Външно, която след дни чуква 51, оценила достойнствата на най-всеотдайния мъж в живота си и отново омайвала чувствителния бивш волейболист, пише „Всеки ден“.

 

Сашо и Бетина били засичани заедно в тихи и уютни заведения, унесени в стари спомени.

 

Колкото и да е авантюрист, тя си даде сметка, че Сашо беше единственият, който бе готов да й сваля звезди от небето и да направи всичко за нея“, коментираха близки приятели на кокетката. Те припомниха, че навремето Йовков обзаведе апартамент специално за пъшкащата си приятелка и прие дъщеричката й като собствено дете. Години след като бившата баскетболистка го заряза, той продължаваше да лекува сърдечните рани. Сега Сашо, който така си и остана без стабилна жена до себе си, бил готов наново да приеме капризната си любима, която умело го оплитала с прочувствени обяснения.

 

Жотева, която е говорителка на Външно, открай време е в топ класацията на мъжемелачките. Още докато бе омъжена за дипломата Огнян Чампоев, тя завъртя главата на Йовков, докато въздишаше в ефира на БНТ. Искрата между двамата бивши спортисти лумнала на автобусна спирка, където Сашо закъсал с автомобила и зъзнел в студа. Бетина минала с колата край него и го откарала до тях, след което консумирали страстта си.

 

Злите езици още шушукат как тогава измаменият съпруг Огнян призовал Йовков на дуел, бесен от изневярата. През 1997-а в лапите на фаталната дама падна съпруг №2 – чейнджаджията Владимир Хаджиев – Кълвача, докато бе говорителка на Бизнесблока на Жорж Ганчев. Този брак обаче бе краткотраен и дойде ред на третия съпруг – бизнесмена Жотев, който й завеща сегашната фамилия.

 

След достатъчно богатия си опит с мъжете опитната дама пресметнала, че добрият и верен Сашо Йовков е мъжът, на когото може да се опре и който ще я носи на ръце.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени