Без Диляна Попова в ТОП 10 на „Най-секси майки“. На първо място Таня Илиева, на последно Ирена Милянкова + цялата класация

https://hotarena.net/laifstail/bez-diliana-popova-v-top-10-na-nai-seksi-maiki-na-parvo-miasto-tania-ilieva-na-posledno-irena-miliankova-cialata-klasaciia HotArena.net
Без Диляна Попова в ТОП 10 на „Най-секси майки“. На първо място Таня Илиева, на последно Ирена Милянкова + цялата класация
Топ 10 на най-секси майките в България изготви предаването „Мармалад“, но само от звезди, видя HotArena!

На първото място се нареди Таня Илиева, която роди преди два месеца от Руши Виденлиев, а на последно е Ирена Милянкова. Ценителите са шокирани от този избор, но са много по-разгневени от факта, че синеоката богиня Диляна Попова изобщо не присъства в този ТОП 10, дори и на по-задните места.

След бившата половинка на Чолата – Ирена Милянкова, в класацията е Черната Златка. Според рапъра Дий, един от коментаторите в шоуто, плеймейтката е истински МИЛФ-американски термин за секси майка. Освен рапърът сред коментаторите бяха Гери Дончева, Ася Капчикова и стилистът Добромир Киряков.

Самата Златка написа на стената си във фейсбук, че не напира за тази титла. На осмо място е Лора Караджова, на седмо е Ромина Андонова, на шесто Вики от Мастило, Топ 5 се завършва от Радина, която според коментаторите е секс мечтата на хиляди. Веднага след нея идва фолк певицата Емилия. На трето място е Славена Вътова. Втора се нареди Яна на Петко Димитров.

Около първенеца Таня Илиева няма „излишен медиен шум“, казват от шоуто. До такава степен, че в началото хората се питаха „Коя е Таня Илиева“? Чак когато показаха нейна снимка с Руши се сетиха, пише „България днес“.

10 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Според мен на първо място трябваше да е Яна на Петко!

Коментирай

Михаела

преди 7 години

уж секси жена на годината- певачката Емануела, а тук не присъства, Диляна Попова е красива-няма я в списъка...Да бяха сложили номер 1 Елена Йончева....

Коментирай

rr

преди 7 години

Пълен смях е тази класация! Какви Ирени Милянкови, какви Славени Вътови, какви Викита мастилени... По-малко смешно щеше да е да бяха сложили сложили и Сашка Васева, Светла Иванова и Гала от "на кафе"! Кой ги знае тия и кой е тоя, който ги намирал за секси повечето от тези? Забравени в девета глуха. Те известните и красиви българки повечето не искат да раждат, но все пак.. Най-секси мамите в нашия шоубизнес са във фолк-средите без съмнение: Галена, Емануела, Татяна, Мария (гадна й е устата, но се старае жената, а и вече е на 35 все пак и с този ръст хич не й е лесно да изглежда така и това трябва да се оцени), Алисия, а извън фолк-средите Николета (съдейки по интереса към нея и по това колко последователи има из всички социални мрежи, колкото и хората да се правят, че не я харесвали)... Те тези са изкопали най-неизвестните и най-неактуалните или незначителни имена, като Яна например. Каква публична личност е тази, какъв шоубизнес, какви пет лева! Я моля ви се! То без имената на тези жени, които са хем сред най-популярните, хем сред най-актуалните имена в държавата, е смешно да се говори за каквато и да било класация за секси майки.

Коментирай

rr

преди 7 години

които са хем сред най-популярните, хем сред най-актуалните имена в шоубизнеса, е смешно да се говори за каквато и да било класация за секси майки.

Коментирай

slavena vutova kurvata

преди 7 години

slavena s groznata si ogromna usta kato se usmihne imam chuvstvoto che pet chlena moje da lapne navednuj mrusnata prostitutka v sexy maiki are molq vi se

Коментирай

Ева

преди 7 години

КЛАСАЦИЯ НА НАЙ-ГРОЗНИТЕ МАЙКИ.

Коментирай

aloooo

преди 7 години

Kakva e tazi klasiciq.Samo Milqnkova e hubava.Drugite sa chuchela.I taq Popova koi q izlyga che e hubava

Коментирай

Хахаххахах

преди 7 години

Таня Илиева прилича на нещо средно между МЪЖ и КОН

Коментирай

Си

преди 7 години

Кой гледал, кой не гледал коментира и плюе. Вашите любими чалгаджийки Емануела и Мария , плюс Дилянчето и Ни Ло-то не са в класацията, защото в нея са включени само жени, които са родили през изминалата 2016 година.

Коментирай

Златка Пиратка

преди 7 години

Смяяяяяяяяях! Златки и Радки Пиратки?! Да ви имам критериите за сексапил. На прима виста освен за Диляна Попова, която отвява като сливенски вятър през януари всички златки-пиратки е и Радина Кърджилова...но твърде интелигентно излъчване предполага се не се котира. Дебили!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.