Без грим Есмер е истинско плашило! Набедената за красавица плаши феновете си със сивкав тен и хлътнали бузи

https://hotarena.net/laifstail/bez-grim-esmer-e-istinsko-plashilo-nabedenata-za-krasavica-plashi-fenovete-si-sas-sivkav-ten-i-hlatnali-buzi HotArena.net
Без грим Есмер е истинско плашило! Набедената за красавица плаши феновете си със сивкав тен и хлътнали бузи
Жената на Благой Георгиев – Есмер Омерова, може и да се мисли за красавица, но всъщност без грим е истински Квазимодо, забелязаха последователите й в социалната мрежа, видя HotArena.

На сватбата си, както и по време на почивката им в Дубай, рускинята бе като Барби и минаваше за топ красавица, но на малкото фотоси без макиаж, гримаси и обработващи програми тя е плашило. 

Не е тайна, че пластичните процедури по лицето на Омерова не могат да се преброят на пръстите на едната й ръка. От години танцьорката се опитва да постигне външността на Анджелина Джоли с цената на редица корекции. Тук влизат повдигане на клепачите, обилно количество силикон в устните, корекции на носа и подчертаване на скулите. Тези са известните, а дали има и още, само Есмер знае. Всички пластики, прикрити под обилно количество грим, придават естетичен вид на Омерова и наистина я доближават до Джоли. Без макиаж обаче тя е с хлътнали бузи, сивкав тен и изглежда ужасно за 24-годишно момиче, пише \"Всеки ден\".

4 Коментара

Hhhhh

преди 7 години

Koi ste vie be jalki draskachi na jylti statii i na sait pylen s izmisleni statii??? Koi ste vie, che da kazvate koi e kvazimodo i kooi ne e? Banda nosorozi sednali zad kompiutrite da sipqt laina po horata , tova ste vie. Jalki idioti.....

Коментирай

1

преди 7 години

Напълно съгласна с изказването

Коментирай

Рони

преди 7 години

С грим и без грим все е плашило. Кой ли я определя като красавица при положение, че страх те хваща като я видиш?!

Коментирай

Кика

преди 7 години

В столипиново даже не важи

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.