БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЯ! Николета лъсна по нощничка и в неугледен вид (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/bez-pritesneniia-nikoleta-lasna-po-noshtnichka-i-v-neugleden-vid HotArena.net
БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЯ! Николета лъсна по нощничка и в неугледен вид (ФОТО)

Николета Лозанова очевидно няма никакви притеснения да се покаже и в неугледен вид, видя HotArena.

 

Тв водещата не разчита само на грима и прическите, а спокойно позира и по нощничка.

 

НиЛо си пусна селфи, цялата нацапотена с маска за лице.

 

Дори без грим и с черна кожа обаче, Лозанова пак получи редица комплименти от феновете си.

 

Овации получи най-вече от мъжката аудитория, чието внимание бе концентрирано върху разголения бюст на Николета.

 

Нежната дантела не успява да скрие добре гърдите й и зърната на тв водещата лъснаха.

 

Вижте цялото фото по-долу в галерията.

 

 

48 Коментара

Име

преди 8 години

Без грим е , колкото снимката и без фотошоп ...

Коментирай

до колежката на Николета - М.Грозева

преди 8 години

М.Грозева, писателката на тези "велики съчинения" тук. Николета е точно толкова БЕЗ грим, колкото ти си кадърен и въобще журналист. Това ,че се е намазала за парлама и селфи снимка пак с цел реклама с черна маска за лице под която личат тоновете фондьотен (КИТ) и ти го виждаш и отразяваш пак НЕ БЕЗ цел , като вижте голямата естествена красавица. Забравяш също и за 1000 кубика силикон отпред, което допълва естествения и вид. Смешни лижедупци! Хората виждат и знаят истината! Палячо си е и палячо ще си умре!!

Коментирай

ама вие наистина ли драскачи? xa xa xa

преди 8 години

Те миглите и ще се счупат от тонове ТУШ за мигли, както и фандьотен два сантим, но била без грим. Тази или този дето пишат съчиненията за нея, не е зле да се обърнат към психолог и най-вече психиатър, не са за очен лекар. А, тя е безинтересна вече и се чуди с какво да привлече вниманието на хората около себе си. A, вие драскачите тук подпомагате и поддържате имиджа на спонсорката си. Взаимно изгодно, повече от ясно! Само не разбирам , защо изобщо хората я коментират , та не спрат изобщо и завинаги да си умре в забвение това чучело неграмотно и злобно , 158 см. изкуствено джудже. Аз спирам завинаги до тук!

Коментирай

ф

преди 8 години

да покаже че си мие лицето от време на време

Коментирай

хм

преди 8 години

Миглите не са с туш, а са просто присадени мигли, естествен косъм. В днешно време, като имаш парички така правиш, но от къде ли ще знаете вие...

Коментирай

гери

преди 8 години

от врата на долу по-тъмна, ръцете по-светли. не се научи да го използва този фотошоп

Коментирай

Мария

преди 8 години

Какви черни зърна на гърдите има.ЦИГАНСКИ ПОКАЗАТЕЛ.

Коментирай

Lora до хм

преди 8 години

Оф, ти пък взе, че се изказа... Все едно да си присадиш мигли е върхово постижение! В чужбина си е нещо нормално и човек може да си присади, ако желае, ама в България все трябва да се правите на богаташи... Колкото до спиралата- на Николета не и е чужда и има доста изяви с тонове грим!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Грозевa време е дa свaлиш розовите очилa и дa сложиш очилцa с диоптър.

Коментирай

прелест

преди 8 години

Разкошни очи.Какви зеници само.Обаятелна е!

Коментирай

izzi

преди 8 години

Има грим това чучело! Утре и гъза ще си намаже,само и само да "блесне". Колко ви плаща господа ,за да туряте туй чучело тук? Срам и позор!!! Николето,иди учи и работи!Стига с тия полуотворени зурли,чв е адски грозно! Повярвай ми!

Коментирай

Uyt

преди 8 години

Това е рекламна снимка на продукт предназначен за хубава кожа. Ася кога ще я поканят да рекламира нещо за хубава кожа?

Коментирай

е как

преди 8 години

Как да я поканят.Само ,като й види човек,брадавиците и браздите под очите и около устата и може да се откаже тотално от който и да е продукт за кожа,който тя ползва.

Коментирай

Aide be...

преди 8 години

И пак фото-шопа е играл.Когато си пусне не обработена снимка тогава може да се каже,че се пуснала натурална.Всеки който малко разбира от тази програма може с не въоръжено око да види къде е барана снимката.

Коментирай

ХАхахааххахааххахаха охх ще умра

преди 8 години

А вие от къде знаете,че не е канена.Работата е там,че тя си има достатъчно добри доходи от пеенето.А и никога не се е натискала и пискала,че е модел.За разлика от т'ва недоразумение което е минало покрай някой модел ама в радиус от 500 мили..Айде нЕма нужда....

Коментирай

ха ха а смях на парцали, мозък на буци

преди 8 години

Те зениците, така стават от дрогата -Да! А, Хелоуин е на 31 Октомври - наближава.Тук КУКУ шоуто е нон стоп!

Коментирай

ужас хахахаах

преди 8 години

Така, така мила, ще има още дълго да рекламираш това и онова за някой леФФФФФФФФФФФФФ, защото лъскавия живот с който парадираше се изпари, няма Божинов, няма екскурзии, няма тоалети, горката така е като не ставаш за нещо, се захващаш с друго, трето, пето поне някой лев да пада хаха. Защото мъжете дават пари за децата а не за безразборно харчене, нали се сещаш, ще поработваш и както винаги самичка ще си се хвалиш.

Коментирай

Тони

преди 8 години

Каква е тази хигиена бе жена, нацапала се с маска, без да си върже косата, без да си махне грима от очите, пхуууууууу и в това в ръката ти за банан ли си го взела, забележете как гледа, а краставички на очите що не си лепна, тц,тц,тц е такава простотия не бях виждала.

Коментирай

kjn

преди 8 години

hoho typo par4e,mnogo znae6 ka stavat zenicite ot droga.ot li4en opit li pi6e6.

Коментирай

страховита е без грим

преди 8 години

Тя няма такова продълговато лице в действителност, а и различните цветове на тялото , какво показват? Никога, ама никога Николета не пуска необработена снимка. АБСОЛЮТНО винаги е минала през ФОТОШОП. Погледнете и снимките от журито , когато бяха с Валери там няма как да ги обработи, защото не са пуснати от нея и ще се убедите сами. Широко лице, мораво-кафяво, с явни бръчки около устата и челото. Както и тези около очите и това миналата , ако не и по-миналата година. Не споря за точност. Там е без фотошоп и е това, което е въпреки, че пак е с грим. Николета в действителност без грим изглежда 45 година жена., а е на 28. Абсолютно достоверно! Aко, не са макияжа и всички украшения, като прибавим лъскавите парцалки от чичко паричко, го докарва с Фотошопа.Иначе е жалка картинка в действителност.

Коментирай

а мечти

преди 8 години

Ауууу ти пък,как може да си помислиш дори да поканят онази сбръчкана стафида за реклама на козметичен продукт.Тя е толкова състарена и повехнала и има толкова нечистоплътно излъчване.Устата и е гнусна и като си покаже големите конски зъби е само за реклама на козметични продукти.

Коментирай

голям смях

преди 8 години

Ако всичкинейни фенове си правят маска с всичкия този макияж, няма да им остане кожа по лицето Тази е толкова проста, че дори не се усеща , колко се излага с това! НО , нали ако си свали макияжа, ще се изплаши народа и ще се чуди ,какво е това извънземно. НЛО

Коментирай

когато на човек му липсва мозък и да му го налее човек, пак ще прелее и излезе

преди 8 години

Тази напраскана и увиснала долна джука на конска путка, дали някога ще я затвори.???Едва ли!Професионално изкривяване... ха ах хааа... Каква жалка картинка е с тази вечно отворена уста и тези криви зъби на сиромашка ограда!

Коментирай

da ama ne

преди 8 години

Минакла е покрай рекламата. Никаква реклама не е тази снимка. Иска да се покаже, колко се поддържа и същевременно голяма излагация с грим.

Коментирай

Плашило

преди 8 години

Не ви ли е срам да я навирате тая и под думата естествена ? Чета тук коментари за Ася,някъде пишеше стафида сбръчкана..Е,не знам коя е сбръчкана и коя е стафида.То това и недоразумение да го наречеш му е много..Да не говорим за изказванията,че се развива,че е естествена и тн.Тя не спира да се фото-шопира а се има за красива УЖ...Ама моля ви се бе,осъзнайте се....Това чучело не се понася.Мрази това което вижда и се мъчи всячески да се покаже друга.Мерси за циците който ми забихте в лицето,нямаше нужда имам си и те когато бягам не седят като гумени буци....

Коментирай

ха ха хаааааа

преди 8 години

Лайно намазано с лайно! Така изглежда!

Коментирай

Емо

преди 8 години

Това ще го яде ли?

Коментирай

sisi

преди 8 години

I az vinagi ,kogato Si slagam maska ,obli4am koprinenata mi no6nitca s dalbokoto dekolte ,slagam o4na linia i spirala ,razpuskam kosite si i obezatelno nabutvam ne6to v ustata .Aloooo ,hotarena aide molia bez vitsove

Коментирай

.....

преди 8 години

Тя има толкова грим и фотошоп като се изключи маската на лицето й, че да се опивате да ни обедите, че изглежда естествено, след като вече й видяхме реалните снимки, айде плииййссс, фак диз шит смешници!

Коментирай

хм до Lora

преди 8 години

Да, в чужбина да, но тук, присаждането на мигли се смята за грим, за това и споменавам.

Коментирай

хм

преди 8 години

Ти в солариум стъпвала ли си ?

Коментирай

До хм

преди 8 години

Ако не е стъпвала това може да е само похвално, грижи се за себе си и е информирана , че солариума не на шега е страшно вреден. Не говорим, че състарява зверски кожата, а за по- сериозни болести, включително рак. Тия миндили дето само се щтракат насам натам по силариумите не ги е срам да промотират нещо толкова опасно на младите момичета, че го и изкарват като вид грижа за себе си.

Коментирай

HAHA

преди 8 години

AHAHAHAA TOVA VIKA 6TE GO IADELI AHAHAHA.

Коментирай

mdaaa... naistina e ot reklama

преди 8 години

snimkata e ot noviat klip na Maroon Five. Reklamira produkt - skoro shte ia vidite vav Vogue... a Adam si ia haresal ot kataloga na agentsia Crystal i klipa na Akon, a Vogue ia haresaha, poneje Grisho ia preporacha (toi veche e bil koritsa na Vogue):))))

Коментирай

Истина меен

преди 8 години

Колкото и да си набиваш в очите на хората всички знаят ,че си боклу и за 5 пари не струваш!!! истината боли...а тая мноо я заболя ,че всичко изкочи на яве! на лъжата са къси краката...а на курволета са най-късите :D

Коментирай

Да бе, хааахааахаааа

преди 8 години

Това Никурлета го е сънувала, нали? Скоро не във Вог ми на околовръстното ще я гледаме....

Коментирай

Име

преди 8 години

Hotarena....защо не сте написали както другите сайтове ,как шефката Ви си води детето на солариум??

Коментирай

ШУКАРИЯ

преди 8 години

Е ДА ТЕ ПОПИТАМ ТАЗИ ИЛАЛА ЛИ НЯКОГА УГЛЕДЕН ВИД???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! осен да си вири миризливият задник като кучка за да усетат помиарите да ли се е разгонила друго не може с този гух череп

Коментирай

ko ko

преди 8 години

Ко викаш,а ,а ???????/ Те ти грамотен Асин фен ;)))))

Коментирай

Daaaaaaaaa be hahaha tova sparujeno djudje

преди 8 години

Ahaha tq taq i v LA 6te6e da hodi mnooogo i raboti fantaziqta i pak li Grigor Dimitrov namesva toi za da se oturve ot tazi piavica iska6e da q saisi bil q preporu4al aaaaaaaaahaha.

Коментирай

до ко ко

преди 8 години

Само да те светна,че когато пишеш от телефон и си активирал от настройките,предвиждане на дума се получава точно така.На мен ми се е случвало и е доста смешно,но не и неграмотно.Да не говорим,че феновете на Лизачова сте масово неграмотни и не владеете кирилицата.Думи като НЕЗНАМ,ХУБЪВА и писането на "Е" вместо "Я" е смешно и траги-комично.Масово не (място) знаете кога се пише "със" и кога "с" , кога е "в" и кога "във",нямате елементарна култура на писане и пунктуация.Преди "че" и преди "но" винаги има ","...И това са елементарните неща....А...да не споменавам,че "и" и "й" за вас са едно и също.Масово сте такива,нейните фенове.Тъпи,безмозъчни,искащи като паразити да живеят на гърба на някой мъж нищо,че е дебел,вмирисан и гнусен,важното е кинти да има и аз да лапам.Е,честито........Мъкнете си децата по солариуми като тая.....Жалко е...

Коментирай

Валери,вземи си детето

преди 8 години

Аз съм я виждала.Просто не знаех,че вкарва и детето.Ако дори за миг ми беше минало през ума,лично щях да я направя на нищо.Чудно ми е как персонала го подминава.Смятам да задам въпроса при първа възможност...Потресена и погнусена съм,това НЕЩО смята,че са му подарили кукла.Тя не знае,че това е живо дете.Когато ги видях,детето беше с накъдрена коса и лично на мен ми се стори,че е с подчертани очи.Детето е красиво,но с такава майка не се знае до кога..Грам мозък няма,грам....ВАЛЕРИИИИИ,да и беше взел пудел преди да и правиш дете.Жал ми е за невинното създание.Много ми е жал :(

Коментирай

Име

преди 8 години

Аз не съм я виждала и не съм сигурна в написаното, но няма да се изненадам грам!!!

Коментирай

---

преди 8 години

Една приятелка по необясними причини следи подобни същества и по улиците ги разпознава (или поне се опитва, защото няма общо със снимките). Преди време засякохме споменатата в статията, за която разбрах, че била "модел". Значи може да е модел за крака, за ръце, но за повече с този ръст ми звучи комично, освен ако не се намеси програма за обработка! Нещата, които ми направиха впечатление, бяха късите крака, високите токчета и ултра късият тоалет, който беше сложен с цел визуално издължаване на крачката, но ефектът не беше желания. Въпросната прекалява с парфюмирането, като май просто изсипва шишенцето върху себе си. Иначе изглеждаше и малко смешно, защото непрекъснато си оправяше я коса, я нещо по лицето човъркаше. Като цяло ми се стори много противна. Нищо особено не знам за нея, но я съветвам да се образова, да не минава покрай хората все едно е ВИП и да спре да си въобразява, че всички я разпознават! Около мен само приятелката ми с мен знаеше коя е :D Ооо, а ско аз съм се объркала и въпросната жена иска да е ЕРОТИЧЕН модел, то я съветвам най-добронамерено да не си снима така зърната на гърдите за без пари, защото иначе няма шанс да спечели много от професията си!

Коментирай

---

преди 8 години

Ооо, а ско аз съм се объркала и въпросната жена иска да е ЕРОТИЧЕН модел, то най-добронамерено я съветвам да спре да си снима зърната на гърдите за без пари, защото няма как да успее в бизнеса иначе :D

Коментирай

NLO

преди 8 години

и аз съм я засичал и верно мисли, че всички, с които се разминава, знаят коя е :D заглеждал съм се заради големите бомби отпреде, но иначе не е нищо особено

Коментирай

Номер 1 е !

преди 8 години

Аз съм й фенка и много я харесвам. Не ме интересува какво плюете по нея.

Коментирай

нло

преди 8 години

Пхаха, тая сама плюе по себе си, дори не е необходимо никой друг да го прави :D Нима тази снимка ти убегна - особено евтино показаните зърна... Ирония откъдето и да го погледнеш :D То да беше само този кадър - като цяло е много елементарна, жалка и дори противна :D А това, че имаш странен начин за подбиране на хора, на които да симпатизираш и да си фенка, е вън от съмнение :D Дано ти дойде акъла!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.