Безгранични претенции и наглост! След резила в „Капките“ Преслава постави нови условия на Халваджиян (Той отново й угоди, вижте с какво ще ни МАМЯТ този път)

https://hotarena.net/laifstail/bezgranichni-pretencii-i-naglost-sled-rezila-v-kapkite-preslava-postavi-novi-usloviia-na-halvadjiian HotArena.net
Безгранични претенции и наглост! След резила в „Капките“ Преслава постави нови условия на Халваджиян (Той отново й угоди, вижте с какво ще ни МАМЯТ този път)

Преслава не спира да се резили в последно време, а комплексите й я подтикват да проявява неистови претенции пред всеки и навсякъде, откъдето може да вземе лев или да показва позьорските си умения, научи HotArena.

 

Чалгарката и „Пайнер“ поставяха на няколко пъти условия за високи стойности на хонорарите, които певачката взе от „ВИП Брадър“, а сега ще източи и от „Като две капки вода“.

 

Пазарлъците и ламтежите не бяха достатъчни на Преслава, та да се кротне най-накрая и да го раздава по-скромно, ами напротив. Брюнетката не спира да капризничи пред продуценти.

 

Най-новата клюка е, че след критиките след Наградите, излагациите й по заведения и честата смяна на мъже, както и след острите реплики на Фънки по неин адрес, изпълнителката на „Водка с утеха“ ще се бори да получи безупречни условия за участията към различните ТВ предавания, гарантиращи й, че няма да се изложи по никакъв начин и няма да създаде повод за ругатни по репутацията й.

 

И по-конкретно – изявила е претенцията пред Маги Халваджиян тя лично да си избира превъплащенията си в „Като две капки вода“, спрямо нейните певчевски и артистични възможности.

 

Т.е. – ще се нагласят така нещата, че като натисне бутона, той ще се спре на онези образи, които тя предварително е заявила, че е способна да влезе в тях. И всичко това ще се случи точно така, тъй като Маги се е съгласил с поредната наглост на фолк фурията.

 

 

17 Коментара

k

преди 8 години

Banalna i prosta...Za kakva se misli ????

Коментирай

123

преди 8 години

Галке, ти ли поръча статията ма душко! Заспри се ма жена, успокой душичката малко, колкото и да се пънеш и да я плюеш гласа й няма как да вземеш!

Коментирай

хотарена са лъжци и мошенници

преди 8 години

ало хотарена ..ако мислите че някой ви вярвя се гръмнете някъде ...заврете си фалшивата статия отзад в миризливите задници ама по-надълбоко си я наврете..изчадия адови такива

Коментирай

Рони

преди 8 години

Не мислете, че пишете нещо ново и откривате топлата вода. Как ще си обясните, че на дуета се падат само изпълнения на дуети? А шута Рачков като уж на шега казва, че при тях всичко е нагласено и на плейбек, казва истината и мисли, че ние му се вързваме за "шегата". Относно Преслава няма защо да се дразним. Тя си е № 1 в нейния жанр. Като не са искали поп фолк певица да не са я канили.

Коментирай

Рррррр

преди 8 години

На дуета се падат дуети, защото доколкото разбрах те си "теглят" образите само от дуетни изпълнения...

Коментирай

ЕВА

преди 8 години

То и за глухите е ясно , че освен чалга друго не може да пее .

Коментирай

Вдигнете нивото

преди 8 години

Много неграмотно написана статия. На доста места има повтаряне на думи и местоимения без никакъв смисъл. Сменете журналистите.

Коментирай

da

преди 8 години

Това и аз го забелязах на дуетите. Само дуетни песни. Братя Алгирови, Лейду Гага и Бионсе а сега Софи Маринова и Слави. Ейтова е също нагласено

Коментирай

jenn

преди 8 години

Преслава сгреши с учасието си в това предаване. След Биг Брадър бях започнала да й симпатизирам, но първо, едни и същи лица в ефира втръсват и второ, тя не е типаж, който умее да се превъплащава; човек трябва да има реална преценка за възможностите си.. и трето, не мисля, че мястото й е там, не ми се връзва изобщо..

Коментирай

jenn

преди 8 години

вие какво очаквате да пеят 2ма души в дует?

Коментирай

Hhhh

преди 8 години

Анан от поръчкови статии за Преслава. 1- Преслава няма никакви претенции и това, че тя сама ще си избира образите е най-голямата лъжа и най-тъпото нещо, което можеше да се напише. 2- Преслава не е нагла и не ламти за нищо, изкарва си толкова пари, че може да ви купи и продаде за жълти стотинки. От както е певица, тя рядко си е позволявала почивки, винаги работа. Нормално е човек да иска нешо ново и различно, тя няма вина, че е най-известната и желана изпълнителка, за участия, концерти, предавания и т.н. Рейтинга е в нея. Забавлява се, момичето, не таи лоши чувства, не е злобна, арогантна и тем подобни, напротив, една от малкото, които се държи като нормален човек, при нея няма излишна грандомания и помпозност. А, някои хора-просто цял живот могат да й завиждат. Николетке, нали беше писала, че харесваш Преслава още докато изгряваше като плеймейт, всички знаем как й се мазнеше постоянно и как Преслава не ти обръщаше внимание, Ей, ще се изядеш от яд ...

Коментирай

Ев

преди 8 години

От къде имат самочувствие тия простачки. Жалки тъпи селянки дето се правят , че пеят и заливат ефира с евтина музика. На какво отгоре се перчи, като го докарва само с простотия и чалгария. Изкуствена анорексичка, галопираща от предаване в предаване и се продава за пари, дори да се отнася до лъжливи свалки. Тъпа овца.Нормалните хора гледат с насмешка на такива, като тебе.

Коментирай

STIGA VECHE

преди 8 години

Стига вече с тази пошла така наречена певица....Отвратителна е, много БЕЗДАРНА, нахална, грозна, неприятна, отблъскваща, боклук и парцал в ръцете на всеки, които си поиска....не става и за кръчмата в най-забутаното село или паланка...Маги, осъзнай се !!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Мими

преди 8 години

И на мен ми направи впечатление, че на дуета се падат само дуети.

Коментирай

ne

преди 8 години

ГРЕШИШ, дуетъ не тегли от дуетни изпълнения.

Коментирай

ne

преди 8 години

ГРЕШИШ, дуетъ не тегли от дуетни изпълнения.

Коментирай

zlatena

преди 8 години

Преслава се е самозабравила и въобще не подхожда сериозно със задачите в като две капки вода.Дори Васил Азис в миналия сезон на капките подхожда се много по сериозно.Преслава ще спечели 4 сезон на Като две капки вода благодарение на пубери които не разбират грам от музика нито от имитации.Но аз отдавна съм го казала в такива предавания като капките и разни други реалити формати трябва да има забрана закон за гласуване под 14 годишна възраст и тогава такива като Преса нямаше да спечелят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.