Безхаберие! Кали сипва уиски на 14-годишния си син Георги (Какво прави детето в клуб посред нощ?!)

3321
21 Ноември 2014, 14:00


Фолк дивата Кали често се самоизтъква като майка за пример, но трябва да спре да го прави, тъй като е безпочвено, видя HotArena.net. Тя замъкна 14-годишния си син Георги в клуб посред нощ и сипва алкохол в чашата му.

 

Момчето с охота отпивало от уискито, което му било поръчвано ту от доведения му баща Владо, ту от майка му. Кали бе сметнала, че е напълно нормално да вземе най-големия си наследник на купон в известен клуб, а голите мацки и къркането на всички випове наоколо не я притесниха ни най-малко, описва репортер на в. „Всеки ден“, станал очевидец на грозната картинка.

 

Невръстното хлапе вдигало наздравици наред с възрастните хора и въпреки солидното количество, което е изпило, си остана до края трезво. Само дето не запалило цигара демонстративно пред всички... „Явно малкият е свикнал да си пийва, щом така носи. 3 чаши обърна, а не се напи“, коментираха очевидци.

 

Жорката, който е рожба от връзката на Кали с мъж на име Иван Трифонов, все повече заприличва на един от близките приятели преди време на певицата – боса на ВИС-2 Жоро Илиев. Неведнъж в светските среди се е обсъждало именно това, че момчето е одрало кожата на Главния. Кали обаче отрича мутрата да е баща на хлапето. „Е, по пиене със сигурност прилича на него“, коментираха свидетели на грозната картинка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vui
преди 3 години
0
То всеки се е напивал на 12-13 години.Даже така е по-добре че поне не го изпуска от поглед.(МАЙТАПЧЕ)А за това че държал на уискито може Калито да го е почерпила и някоя чертичка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ваня
преди 3 години
-2
СТИГА,ВЕЧЕ!ЦЕЛИЯТ Е НА МАЙКА СИ.НИЩО ОБЩО С ЖОРО ИЛИЕВ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hrisi
преди 3 години
-1
нормално да отрича за детето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени