БЕЗОЧЛИВОСТ! „Къртицата“ трупа рейтинг от аборти! Коя е следващата жертва?

2855
19 Март 2014, 13:38


Редакторска плесница

 

Рекорд по най-безочлив и евтин рейтинг направиха продуцентите на „Къртицата“, изуми се HotArena.net.

 

Заради няколко зрители в повече от предаването спекулират с най-милото за една майка – бебето й.

 

Два аборта излязоха от дупката на „Къртицата“

 

След като миналата година Рут Колева се оказа бременна от бившия си приятел, тя реши да махне бебето и направи аборт. Вместо да замълчат тактично по темата, уважавайки желанието на Рут и спазвайки елементарна морална етика, продуцентите Иван и Андрей вдигнаха шум до небето.

 

Цяла България научи, че Рут Колева е бременна и най-вероятно ще махне бебето си. А от продукцията правиха няколко поредни лайфа на тема „За и против аборта“, „Какво ще прави Рут с бебето“, „Какво ще прави бащата на бебето“ и прочие човъркане в най-съкровения момент за певицата.

 

В крайна сметка Рут махна бебето, а от Къртицата си направиха нужния рейтинг.

 

Усетили, че номерът с абортите е печеливш, тази година продуцентите решиха да повторят старата схема.

 

След като фолк певицата Роксана поиска тест за бременност от продукцията, те веднага побързаха да разгласят за деликатната ситуация. В крайна сметка, ромката излезе от Базата и малко по-късно загуби детето – рана, която едва ли скоро ще зарасне у Роксана.

 

Вместо да си замълчат тактично и да не раздуват случая, от „Къртицата“ веднага съобщиха, и то в лайф, че Роксана вероятно е бременна.

 

Коя е следващата?

 

Но както знаем, наглостта няма граници и от продукцията няма да се спрат дотук. Жаждата им за рейтинг е неутолима и се очаква скоро да има и следваща жертва. По форумите вече коментират, че Индира Касимова може да се окаже бременна от Борислав.

 

Както стана ясно, двамата са имали връзка още преди да влязат в Базата и са я консумирали преди месец. Възможно е в най-скоро време и Индира да поиска тест за бременност, а сапуненият сериал ще стигне своят апогей…

 

М. Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Слав
преди 4 години
-1
Пак глупости пишете. В лайф предаването, когато се говореше за бременността на Рут стана ясно, че са и платили 10 хиляди, за да се разгласи. Що се отнася до Роксана, тя само предполага, че е загубила бебе. Изобщо не е ясно дали е била бременна. Не защитавам подобен род предавания за начина, по който трупат рейтинг, но в крайна сметка всички са наясно какво се случва като се съгласиш да участваш. Естествено, вие в тоя сайт сте толкова некомпетентни, че едва ли има ден, в който да не пуснете статия, без да положите минимални усилия да я проверите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бай Хой
преди 4 години
0
Има хора, дето с години опитват и опитват да имат деца и не става, и не става. Тия парцалеси по т.нар. реалитита ще кажеш, че от поглед хващат. Тъпи гнусни курволяци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
айде, де
преди 4 години
0
Мангалката излъга , видя и се трудно участието в шоуто.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ХА - ХА
преди 4 години
0
Като не искат живота им да е на показ - да не участват в такива предавания .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени