Безразсъдно! Детето на Радост Драганова чете в пресата за компроматните войни на мама и тати (Ето какво сподели водещата)

3974
15 Септември 2015, 14:40


ТВ водещата Радост Драганова и бившият й съпруг Явор Златанов скандализираха всички преди време с развода си и компроматите, които разпространяваха един за друг в медиите. Войната продължава и сега, а детето им непрекъснато се информира за нея чрез интернет, узна HotArena!

 

Наскоро Явор обвини Радост, че му иска 20 000 евро месечна издръжка. Лицето на bTV обаче отрече твърденията му.

 

„Аз не мога да си обясня защо той не иска да спре с тези публикации в пресата, като много добре знае, че детето ни (8-годишна дъщеря) е много любознателно и чете страшно много. И като чете тези неща, ми казва: „Мамо, но това не е истина, защо тате пише тези неща?, споделя Драганова пред „ШОУ“.

 

Водещата споделя, че бившият й си измисля разни източници като детегледачка, като нейна приятелка, и говори от тяхно име в медиите, все едно те са очевидци на лошотията й.

 

Същевременно описва, че отношенията й с Явор, надявала се, че сега са нормални.

 

„Винаги ще го уважавам дотолкова, доколкото е баща на детето ми“, отсича Радост и добавя, че никога не му е искала конкретна сума като издръжка и той е плащал толкова, колкото сам си е преценил.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.38 mb
total execution time: 31.988143920898 miliseconds
mysql execution time: 22.628784179688 milliseconds