Безсилен пред съдбата! Слави Трифонов ослепява

4197
25 Февруари 2016, 14:53


Каквото и да прави Слави Трифонов, той е безсилен пред едно – собствената си съдба. А тя е жестока към него. Дългия вече е почти сляп, твърдят запознати. Колкото и да се опитва да го крие, това личи дори в поведението му пред камерите и не остава скрито за зрителите на неговото шоу, видя HotArena.

Слави Трифонов вече трудно чете не само сценария си, който по правило се разпечатва в огромен шрифт, но и буквите, които текат на аутокюто, монтирано към камерите в шоуто му. А те са високи по цели 20 сантиметра.

В понеделник вечерта той не успя да скрие от зрителите това свое затруднение. Малко преди финала на предаването по традиция Дългия започна да чете виц. Но след няколко изречения, които с огромни усилия успя да разчете, той стана от мястото си и се доближи до камерата с аутокюто, заставайки само на няколко сантиметра от текста.

За зрителите не останаха скрити усилията, които водещият вложи, докато прочете вица си до края. Той през цялото време присвиваше очи в опит да фокусира, взираше се в нищото, правеше паузи и едва го докара до финала на текста. Накрая, очевидно изморен от това мъчение, отблъсна камерата рязко и напусна студиото без много обяснения. 

„Ужас! Личи си, че вече не вижда нищо!“, коментираха зрители на „Шоуто на Слави“. Те вече се чудят докога водещият ще бъде в състояние да работи, след като я ясно, че всеки ред, който му се налага да прочете, изисква от него нечовешки усилия. Изход от тази неудобна ситуация би могла да бъде слушалка в ухото му, в която сценаристите да му диктуват всяка дума, която изрича, както например от години прави Гала. Самият Слави обаче не обича тази практика и предпочита да чете.

Още преди години Дългия призна за проблеми със зрението, предизвикани от множествената склероза, от която страда. Той обаче не се предава и води постоянна битка с болестта. Явно обаче не може да я спре. Тя все по-осезателно взима връх над него. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени