БГ фолк певица се влачи по пода на летището в Белгия (Пред очите на Софи Маринова и Емилия-СНИМКИ)

4180
12 Март 2014, 17:30


Певиците, които не могат да се наредят в графа „оборотни“, са готови на какво ли не, за да ги забележи някой. Такава е Татяна, която от 12-годишните награди на ТВ Планета бе запомнена по-скоро с плочките си на корема, които показа, отколкото с гласовите си данни или песента, която изпълни. Тя избърса с панталона си пода на летището в Белгия заради една снимка и малко медиен шум, видя HotArena.net.

 

Изпълнителката по едно време бе нашумяла и пускаше силни песни. След това скорострелно удари дъното, по незнайни причини. Напоследък Татяна отново се бута да е измежду „силните“ на деня като дори е готова да клечи с бял панталон на пода.

 

Пътувала е до Белгия, където е имала участия, уредено от „Пайнер“. Тя описва приключението си там като едно „много лудо пътуване“.

 

Свидетели на комичните изцепки на Татяна станали Софи Маринова, Емилия и Теодора, които също имаха музикални представления в Белгия.

 

На другите три певици не им се налага да пълзят по пода, че да предизвикат медийно внимание, но Танчето нямаше как да влезе при нас без тази циркаджийска постъпка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени