БГ мацки се млатят коя да е със Стинг, разменят си обиди и шамари (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/bg-macki-se-mlatiat-koia-da-e-sas-sting-razmeniat-si-obidi-i-shamari HotArena.net
БГ мацки се млатят коя да е със Стинг, разменят си обиди и шамари (Снимки)
Родни мацки се скараха коя да гушне Стинг при последната му визита у нас, научи HotArena.

Звездата изнесе концерт в столичната зала „Арена Армеец“ , с след това се отправи да разпуска в „Бедрум“. В разгара на партито, на което Стинг много се изкефил част от фенките и персонала го заобиколили и започнали да го прегръщат. Той не им отказал ласки и дори се снимал с тях. По едно време обаче се изморил да позира и решил да се оттегли.

Други посетителки точно тогава се сетили, че трябва да се снимат със звездата и опитали да се доберат до него. Накрая две момичета се скарали и започнали да се обиждат грубо, дори си разменили няколко шамара. Мъже, придружаващи гърлите и потушили спорът. Още повече, че и самият Стинг го нямало там, пише „Телеграф“.

2 Коментара

ТАКА Е У НАС

преди 6 години

ЖЕНИТЕ СА МНОГО ГЛАДНИ У НАС!! ИЗЛИЗАТ С ЦЕЛ ЕБАНЕ И ДРУСАНЕ,ВИДЯТ ЛИ ТЕ С НОВА СКЪПА КОЛА И ВЕЧЕ СИ ГИ НАЕБАЛ,НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ЖЕНЕНИ С ДЕЦА ИЛИ САМО СЪС СЕРИОЗНА ВРЪЗКА...

Коментирай

rady_pl

преди 6 години

da mn tapi kurvi a ne osaznavat che kolite sa na lizing i gi ebat za jalti stotinki xaxaxa, no tova ne e samo v bg! navsqkade po sveta ima kurvi i to dosta ,, veche v bg se napalni i s majki kurvi,, ebat maje i babichki za pari !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.