Бг звездите се клонират – вижте двойниците им! (СНИМКИ)

5869
31 Август 2011, 15:32


Казват, че всеки човек си има един двойник някъде по света, а някои дори си имат и по двама. Милиарди хора сме на земното кълбо – няма как да мине без „повторения”.

 

 

Но когато обикновен човек е „одрал кожата” на популярна личност, става интересно. Много двойници на родните звезди се опитват да натрупат слава на техен гръб, други пък им помагат, като им вършат мръсната работа. Самите български звезди си имат свои световноизвестни еквиваленти, като например Калин Врачански, който поразително мяза на актьора Хю Лори (д-р Хаус).

 

 

Вижте кои са обаче българските двойниците на бг звездите – само в HotArena.net.

 

 

Юлиян Вергов

 

 

В Перник се намира двойник на актьора, който направо му е „одрал кожата”. Клонингът на Вергов се казва Станислав Владимиров и освен по прическа и ръст, прилича на актьора и по форма на очите, усмивката, устните и стойката.

 

 

Асен Блатечки

 

 

Докато сме на вълна „Стъклен дом”, не можем да пропуснем и Асен Блатечки, чиито двойник намери изява на музикалната сцена. Дубликатът е студент по журналистика, казва се Мюмюн Емин и за пръв път лъсна в клип на YouTube към аматьорското парче „Naughty Booty“. Видеото е пародия към клипа на Мария „Ти позна ли ме” с участието на Блатечки и приликата на Мюмюн с Асен е поразителна. Единствената разлика между двамата е, че студентът не желае да става артист.

 

 

Коцето

 

 

Сходна е и историята с двойника на Коцето. Той също прави опити да пробие на родната сцена и вече има няколко парчета. Казва се Миро и е звезда на „Real enterprises”. Зевзеци говорят, че е пробил, благодарение на приликата си с Константин, но Мирослав се дразни на подобни коментари. „Какво да направя като приличам на Коцето, да се обеся ли?!”. „Оригиналът” Константин пък се шегува: „Ще разпитам майка ми за какво става въпрос”.

 

 

Азис

 

 

Двойникът на Азис пък бе разкрит от „ШОУ”, според които Васко го използвал за свой „дубльор”. Когато ромският славей имал много ангажименти, „наемал” своя двойник да се представя за него, даже автографи раздал. Че си приличат убийствено, признаваме, но не вярваме Азис да ползва своя клонинг за заместител.

 

 

Радо от „Гласът на България”

 

 

Фенове на „Гласът на България” тези дни откриха удивителна прилика между Радослав Гергов (братът на Роксана) и Здравко от „Биг Брадър”, писа Блясък. Безспорно двамата си мязат, но ние открихме и друго сходство. Радо от „Гласът на България” е двойник и на американската звезда Джейк Гиленхал („Принцът на Персия: Пясъците на времето”).

 

 

Вижте сами в Галерията.

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
g
преди 6 години
0
Двойникът на Азис просто кърти мивки
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xswehdbdjl
преди 6 години
0
Q6l8nZ , [url=http://qnsjdyzpwdlv.com/]qnsjdyzpwdlv[/url], [link=http://sznjccpfvpmj.com/]sznjccpfvpmj[/link], http://yebuelenagoe.com/
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
slabtdny
преди 6 години
0
z6Re9P bswfknhlnkem
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
swseytj
преди 6 години
0
dF5fss tsyzvbsoiuve
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Jayhawk
преди 6 години
0
Full of salniet points. Don't stop believing or writing!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени