Биг Брадър отново изпита Черната Златка на столици и държави! (+Джийсън плаши Русата с нож)

3711
23 Ноември 2013, 15:00


Зрелищата в Къщата продължават с пълна пара. Златка Димитрова отново се изправи на добре познатата дъска, в която трябваше да отбелязва столици и държави. Певецът Джийсън тотално превъртя и забучи на нож снимката на Златка Райкова и Георги Валентинов, видя HotArena.net.

 

Мекото говорене на Недялко въобще не е толкова голям проблем за съквартирантите пред налудничавите хрумвания на Джийсън Брад Люис.

 

След като скри гримове и други вещи на русата плеймейтка днес игрите му ще прелеят чашата. Блондинката ще намери забит нож в снимката със сегашната й любов ММА Георги Валентинов.

 

Димитрова пък отново ще бъде препитана на столици и държави, но от промо видеото не става ясно как ще се справи. Предполагаме, че е овладяла миналогодишните си пропуски.

 

Каква ще е реакцията на Райкова и дали ще потърси сметка за направеното от Людмил и как ще се справи брюнетката със задачата си предстои да проследим довечера.

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.31 mb
total execution time: 47.67894744873 miliseconds
mysql execution time: 18.987894058228 milliseconds