Бийбър отрече да познава фенката, твърдяща, че има дете от него

2200
06 Ноември 2011, 09:10


Джъстин Бийбър проговори за първи път откакто срещу него бяха повдигнати обвиненията от фенка, твърдяща, че той е бащата на четиримесечното й бебе.

 

Марая (20) твърди в съда, че тийн звездата е бащата на сина й Тристин, който я забременил през 30-секундните им сексуални отношения в банята зад сцената след един от неговите концерти.


 
В момента, момичето иска да принуди 17-годишния певец да бъде направен ДНК тест след който да започне да й изплаща месечна издръжка на стойност $ 260 000.
"Главно бих искал да кажа, че нито едно от тези твърдения не е вярно.", коментира Бийбър през Today Show.


"Знам, че ще бъда цел, но никога няма да бъда жертва. Мисля, че е лудост, защото всяка вечер след всяко шоу аз си отивам, право от сцената в колата ми, така че, това е лудост някакви хора да повдигат такива неверни твърдения, които за протокола - никое от тях не е вярно.", заключи той.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Vanessa
преди 6 години
0
Съмнява ме,че Джъстин би правил секс с тази ''красавица'' ! А пък дори и да е правил,със сигурност щеше да си осигури презерватив,точно ,за да не стане такъв скандал !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПУБЕР
преди 6 години
0
ЩЕ СЕ СПУКАМ ОТ СМЯХ. ИНАЧЕ, АМЕРИКА МНОГО ВНИМАВА ЗА МОРАЛА НА НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
един
преди 6 години
0
"....Марая (20) твърди в съда, че тийн звездата е бащата на сина й Тристин, който я забременил ...." от това изречение, тъпа краво-авторке, излиза, че Марая е забеременена от сина си Тристин. за твоето семейство това може и да е нормално положение и да не ти прави впечатление, но все пак Тристин е бебе....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени