Биляна Дол става врачанка, НиЛо я разхожда из тузарските салони за красота

https://hotarena.net/laifstail/biliana-dol-stava-vrachanka-nilo-ia-razhojda-iz-tuzarskite-saloni-za-krasota HotArena.net
Биляна Дол става врачанка, НиЛо я разхожда из тузарските салони за красота

Жената до Валери Божинов – Биляна Дол идва да живее у нас. Причината е трансферът на футболиста, който понастоящем е нападател на Ботев (Враца), научи HotArena.

Според запознати Дол е направила огромен компромис, но престоят й у нас едва ли ще продължи дълго. 42-годишната брюнетка полага ежедневни грижи за себе си, за да изглежда по-младолика – процедури, които в България не се предлагат на много места. Последователите й са убедени, че първата жена, която ще разведе Биляна у нас и ще й покаже наистина луксозните салони е първата жена на Валери- Николета Лозанова. При едно от гостуванията у нас именно Николета я заведе на фризьор и я за позна с известния коафьор Венелин Кондаков, пише „Телеграф“. Интересен факт е, че двете се разбират прекрасно. Общите им снимки тогава шашнаха последователите, които определиха взаимоотношенията им като лицемерни.

 

15 Коментара

85

преди 5 години

За мен това дето Николета демонстрира към Биляна, че уж много я харесва е една много зле скалъпена поза.Да, уважавайте се, обаче чак да и праща сърца и целувки по снимките , просто ми е нереално.Едно че Николета не притежава такова благородство, а само злоба.В момента и се мазни, за да покаже как тя одобрява новата на Божинов, пак за да натрие носа на Алисия.Видя се как сипеше огън и жупел срещу Алисия, а сега го играе как не и пука.А всъщност ще се изяде от яд, че я зарязаха и замениха с по-стара, а Николайчо само се ослушва и нито сватба и предлага, нито дете, дето още от миналата година забременяваше.

Коментирай

Хаха

преди 5 години

До колкото си спомням и меркантилната леля Ася пращаше сърца по снимките на Биляна и се правеше, че много я харесва..или забрави? Това не е ли лицемерие? Николета имаше брак, имаше и сватба - колко е била реална е друг въпрос. Злобната Алисия никой не пожела да вземе за жена, нито Валери, нито Ники. Малко си ми смешна как оправдаваш парцала Ася при условие, че между нея и Николета разлика няма!

Коментирай

Www

преди 5 години

Ох ми и те двете се излагат да и пращат сърца ако беше по млада и хубава от тях едва ли щяха толкова да и се радват ,но понеже е доста увехтяла и прилича на нещо средно между Алисия и Николета ,но и от двете е по грозна и дърта за това толкова я обичат

Коментирай

Ева

преди 5 години

ДЪРТААААА МНОГО

Коментирай

Газуша

преди 5 години

Няма по-грозна от Николета с дебелите къси крачета и плешива коса, жива циганка

Коментирай

Fille

преди 5 години

Изглежда много добре за 42-годишна жена. Не знам дърта ли е, млада ли е, ама съм сигурна че ви слага в малкия си джоб. Пък за онези двете мумии, да не говорим изобщо.

Коментирай

hehe

преди 5 години

не знам коя е зарязана и коя е злобна :) николета е с михайлов, валери е с биляна, а алисия с кой е? с мама лидка??? Хората си оправиха и подредиха живота, имат си половинки и се забавляват заедно, а алисия от толкова сметки, манипулации, лъжи и интриги продължава да пее по кръчмите пред пияни тинейджъри :)

Коментирай

!

преди 5 години

самата истина! чак толкова да е глупав този куция кон, че да й предлага брак или камо ли дете.....ходи си като невменяема кукувица напред-назад, натирена и от телевизии и отвсякъде и тва е, посмешище на цяла Бг!

Коментирай

чалгарката ася

преди 5 години

а пък алисия е същата кукувица, нарежда тънки сметки само, ама й излизат криви и едно мамини синче не можа да й се върше на акъла, сама си остава... с операциите и бръчките!

Коментирай

м

преди 5 години

валери може да е с това "дърто коте", ама е щастлив без да се преструва, а реално, защото е добър човек, за разлика от николета и ася, които в крайна сметка си остават с пръст в уста! къде е бебето на николета, а сватбата? къде е приятелят на ася!?

Коментирай

KLOZETA

преди 5 години

klozeta vijdam, 4e e v bradara za 100000000 $

Коментирай

vvv

преди 5 години

Тя е там за 5 милиона, ама са я направили невидима, че хората няма да повярват, че и дават такива огромни хонорари, и дори да е невидима пак са я взели и са и платили, защото тя е много скъпа.Абе дори и да не влезе и да не присъства пак ще и платят понеже тя е - Клозета великата, която получава пари и хонорари без професия и без нещо да прави.Че защо и биг Брадър да не отдели едни 5-10 милиона само заради отсъствието и.

Коментирай

85 do Хаха

преди 5 години

Не оправдавам или симпатизирам на Алисия по никакъв начин.Никога не ми е била симпатична и тя самата го хвана Валери още на 20 и му роди дете, пак с меркантилни подбуди..Какво изобщо сериозно може да очакваш от 20 годишен сериозно, така че тя си е направила грешката и сега си търпи последиците.Друга ми беше мисълта- Николета като уж съпруга предпочетена пред Алисия, сипеше жлъч, ама после към Биляна е много благосклонна изведнъж.По реално би било да си по-смирен към предишната жена, която има и дете и ти си му отнела бащата, а не към тази дето ти е с мъжа ти от който ти имаш дете.Значи се преструваш, че не ти пука, че имаше дете и брак и те зарязаха и се мазниш на тази с която бившия ти мъж е решил да бъде.

Коментирай

Хихи

преди 5 години

Тези дето много плюят Алусия да знаят, че тя е в най- изгодна пизиция.Поне има дохид.Биляна в до време, а Николета, която още е съпруга на Валери, сяаля звезди на любовницата му.Пи докъменти е така.Остава Михайлив да направи дете на омъжената си половинка- тея бият и Софчето кой с кого

Коментирай

opaa

преди 5 години

предвид на начините, по които алисия си изкарва парите, никой не се съмнява, че ще остане без дохИд :)))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.