Биляна Гавазова няма да се омъжва (Причината - тя е мюсюлманка, а гаджето й е християнин)

6310
15 Март 2015, 15:31


Водещата на „Тази сутрин” Биляна Гавазова няма да сключва брак с приятеля си Тодор, заради различната религия, която двамата изповядват, узна HotArena!

 

Журналистката от Би Ти Ви е мюсюлманка, а мъжът от когото е бременна християнин. Поради тази причина двамата са взели това решение, пише „Уикенд”.

 

Според църквата, те нямат право да се венчаят, защото вярват в различен Бог. Ако двамата все пак се решат да станат законни съпрузи, то детето им задължително трябва да стане мюсюлманче. Това не е препоръка, това е задължителна повеля на религията и трябва да се спази, а бащата да се примири.

 

Съседи на шуменката разказват, че сестра й и родителите й се гордеели с произхода си и поддържали типичните традиции на мюсюлманите. „Родителите й Северина и Сергей са съвременни хора и не държат дъщерите им да носят затворени дрехи или да се задомят с избран от тях годеник”, издават запознати пред „Уикенд”.

 

Именно за да няма разногласия за сватбата, Биляна вече се договорила с годеника си Тодор да си живеят на семейни начала, а той да признае детето. Двамата са заедно от близо 2 години, а водещата на „Тази сутрин” е вече в напреднала бременност и се очаква да роди първото си дете през май месец.

 

Родителите на Биляна искат да видят дъщеря си като булка според техните обичаи, но са се отказали да принуждават младите да станат законно семейство, щом те самите са решили да живеят така.

 

Прехвърлиличт 30-те Теодор се занимава с компютърен бизнес и според слуховете, след като роди половинката му, той няма да й позволи да работи, а ще остане в къщи да отглежда отрочето им и да бъде домакиня.

 

Родителите на гаджето на журналистката били против връзката на сина си с Биляна. Те не одобрявали тв водещата не само заради ислямската й религия и вярата в Корана, а и защото Биба, както я наричат приятелите й, командорела влюбения бъдещ татко.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ради
преди 3 години
0
тая дано по скоро се махне от бтв.досадна е ,липсват и качества за водеща
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени