Биляна Йотовска се поти по 4 часа на ден

https://hotarena.net/az-jenata/biliana-iotovska-se-poti-po-4-chasa-na-den HotArena.net
Биляна Йотовска се поти по 4 часа на ден

Известната моделка и танцьорка Биляна Йотовска разкри тайната си. Носителката на титлата „Мис д.” се поти поне по 4 часа на ден, за да се поддържа във форма, научи HotArena.

Атрактивната брюнетка набляга много на фитнеса и танците, като влагата цялата си енергия в тренировките. След четири часа обилно потене, резултатът е налице, пише „Телеграф”.


Самата Биляна гледа да не прекалява с фитнеса, макара да е шампион в областта. Тя дори не влиза всеки ден в залата за вдигане на тежести, но пък с танци не пропуска да се занимава дори в почивните дни.


Съвсем естествено Йотовска продължава да се грижи за задните си части, които я направиха световноизвестна.

5 Коментара

Биляна

преди 8 години

Йотовска продължава да се грижи за задните си части, които я направиха световноизвестна...............Ахахахааааа,ТАЗИ ГЛУПОСТ ОТ КЪДЕ ИЗМИСЛИХТЕ! Друга българка, задните и части направиха световно известна,и то тя е единствената българка до момента спечелила първо място на световен конкурс -Show me your sloggi.

Коментирай

д

преди 8 години

Не ме интересува изобщо кой какво е печелил и то особено пък за такива малоумни конкурси, но да си хабиш живота в тренировки, само за да изглеждаш добре и само за да бъдеш нещо за пред хората и да излизаш добре на снимки, е глупаво. Предполагам всеки трябва да си намери някаква страст в живота, но да се обсебиш от това да изглеждаш еди какъв си за другите, за да чакаш да ти се възхитят или завидят ми се струва пропиляване на живота. Според мен обаче резултатите са от правилно комбинирана и дозирана химия, не толкова от тренировки по 4645 часа на ден.

Коментирай

?

преди 8 години

А кога работи?

Коментирай

Kristin

преди 8 години

mnogo maloumen otgovor , leko tipichen za marzelivite.Tova ne e za drugite a za sebesi glupak.NIama kak da go razberesh obache .....I az treniram vseki den , parvo e zdravoslovno, vtoro se chuvstvash po-dobre fizicheski i treto za sebe si, za da izglejdash dobre a ne niakoi da ti se vazhichtava

Коментирай

з

преди 8 години

Явно ти си друга, самозаблуждаваща се като нея. Убедена съм, че ако всички хора по света бяха слепи или просто живееше на самотен остров, нямаше да търси да даде смисъл на живота си в това да е слаба, жилеста или мускулеста. С толкова пропиляно ежедневно време човек може да направи толкова много неща - да прочете хубава книга, да се разходи, да научи нещо, да прекара със семейството си, да прекара време с кучетата си... Има и други неща в живота, освен външния вид, но плоски хора, които подсъзнателно усещат, че няма с какво друго да са интересни и да привлекат вниманието, отчаяно се вкопчват в него. Но явно ти също живееш в самозаблуда и отрицание, относно мотивите си защо правиш нещо. Никой не може да ме убеди, че подобни ексцесии не са един изключителен напън да впечатляваш другите. Можеш да се чувстваш добре и с тренировки 2-3 пъти седмично по час. 4 часа на ден си е баш отчаяно вкопчване във външния вид и опит да го задържиш с цената на всичко, защото си мислиш, че с това ще привлечеш внимание и завист.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.