Биляна натиска Валери за къща и брак

https://hotarena.net/laifstail/biliana-natiska-valeri-za-kashta-i-brak HotArena.net
Биляна натиска Валери за къща и брак

Валери Божинов си купува къща край езерото в Цюрих, само и само да угоди на приятелката си Биляна Дол. Българският нападател и сръбския модел са заедно повече от година и очевидно смятат трайно да се установят в Швейцария, научи HotArena.

Двамата са заедно от доста време, а все още нямат общ дом. Атрактивната брюнетка обаче упорито натиска футболиста да промени тази ситуация, пише „Телеграф”.

Тя настоява той да й купи имот край любимото й езеро, където прекарват по-голяма част от лятото.

Самата Биляна дълги години е живяла в Швейцария. Родителите й живеят в Цюрих, а тя поддържа силна връзка с тях.

Пак заради нейните мераци Божинов прие да играе в местния тим „Лозана”, след като Китай не се хареса на сръбкинята. На самия футболист швейцарските Алпи също много се харесали.

И той решил да инвестира част от хонорара от Китай в къща в Швейцария.

Освен с къща обаче, Божинов скоро може да се обзаведе и с нова съпруга. Биляна отдавна го натиска за брак и сега е на път да направи първата стъпка в тази посока.

Сръбкинята настоява да имат общ дом и така е завъртяла главата на футболиста, че той е готов да задоволи всеки неин каприз.

Именно по тази причина Дол сама избира къщата, а високите цени не са критерий за двойката. Тя изрично настоява имотът да има панорамен изглед към езерото до Цюрих, въпреки много по-високата цена.

3 Коментара

пепо

преди 6 години

този боклук прилича на 50 год. чичко

Коментирай

глупости на търкалета

преди 6 години

Ти приличаш на дядо.И, квалификация , като"боклук" може да се каже за бившата му съпруга- Свиркулета.Т ой едно хубаво момче с голямо сърце, но наивно до глупост.

Коментирай

истина

преди 6 години

родителите може да живеят по близо до цюрих отколкото до лозана, но не и в цюрих, а дом едва ли ще купи, нали се сещате , че то не е само да го купиш, а и да имаш пари да живееш там години напред, не мислете че с тоя харч божинката ако не почне да мисли с тея 2 3 жени няма как да се справи

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.