Биляна заряза Божинов

https://hotarena.net/laifstail/biliana-zariaza-bojinov HotArena.net
Биляна заряза Божинов
Биляна Дол заряза Валери Божинов! Засега не окончателно, но временно двамата ще живеят разделени, научи HotArena.

Божигол бе изгонен от швейцарския отбор „Лозана“ и се прибра в България, където ще остане до края на годината. Дотогава ще е без гаджето си, която остава в Швейцария. Там живеят родителите й и Биляна се надяваше в Валери да се установят там. За съжаление Божинов се провали с гръм и трясък в последния си отбор, а договорът му бе прекратен само два месеца след като го подписа.

На този етап 42-годишната Биляна няма никакво намерение да живее в България, а вероятно ще се прибере в родния Белград, пише „България днес“.. Дотогава Божинов ще тренира в София. Той искаше да се завърне в „Левски“, но собственикът Спас Русев и директорът Даниел Боримиров му забраниха да влиза в съблекалнята на „Герена“.

Надеждата на Валери е да се уреди с нов трансфер в европейски отбор през януари. А дали връзката му с Биляна ще пребъде, предстои да разберем.

12 Коментара

мали-и-и

преди 6 години

Божинов много зле с парите, Николета ши му плаща издръжка :D

Коментирай

киро

преди 6 години

който се забърква с курви не става за нишо един провален глупак с тази дъртата няма бъдеще загуба на време

Коментирай

Сани В.

преди 6 години

Божинов трябваше да остане с майката на сина си!Според мен,всичко и всички жени ,случили му се след това го доведоха до дъното!Не зная дали е без пари наистина,но е факт,че зафутболист вече не става!Може,но в някой западнал треторазреден отбор!Добро момче,но мнооого глупавко...............

Коментирай

456

преди 6 години

Абе,някои май много се интересуват от банковата сметка на Божинов,даже се радват при мисълта да се е занулил?!Защо бе,хора?Не го мислите него-не напразно се беше забил в Китай....

Коментирай

Не съм съгласна :)

преди 6 години

Сани мани...вечното присъствие...А защо не с майката на ДЪЩЕРЯ си? Що за дискриминация??? И каква е разликата между Ася и Николета, освен че първата е по-стара и по-обиграна? Според теб беше ли нормално младо момче , като Валери да живее на семейни начала със застаряващата чалгарска изтривалка? И същата тази да му натресе и дете? Легенди се носят за “номерата”, които прилага вакарелската колбасарка с цел бързо и сигурно забременяване .....Истината е , че Валери все меркантилни жени привлича. Той такива харесва, дали ще е Алисия, Биляна или Николета, все един дол дренки са! Кариерата му се провали заради собственият му мързел и нежелание да се развива, не заради жените с които излиза.

Коментирай

ха-ха

преди 6 години

Майката на сина му-хитрата фолкпевица Алисия е основната виновница за провала на Валери!Момчето си играеше в Италия ,спазваше си режима и не беше виждал жени ,докато не го овъртоли Ася Дойчева,показа му как се снимат клипове,как се става известен,как се ходи по клубове с много ухажори и ухажьорки и.... момчето се развали,нататък знаете -малки котета,трепни,трепни и селфита до дупка!

Коментирай

МУУУУХАХАХАХХАХАХА

преди 6 години

О, да, Света Асуна, която се изживяваше като българската Вики Бекъм и си траикаше за изневерите само, за да има парички. Хитрата лисичка също се надяваше, че ще е вечно с него, знаеше от година, че Валери и Николета имат връзка, но все говореше, че щели да се женят или загатваше, че вече е г-жа Божинова и са се оженили тайно :D :D :D А сега е и дружка с една от любовниците на мъжа й - Златка Райкова, която я изравни със земята в Горещо. Тази женичка наистина има ли и капчица достойнство и самоуважение не знам. Асуната е най-обиграната златотърсачка от жените на Валери, никоя не може да задмине номерцата й.

Коментирай

Ай

преди 6 години

Нали ви казах,че Вальо и Ася се събират и другото лято заминават за Италия. А кучи курвулети от Караджово Вилидж ще гледка Михайлов през крив макарон. И ти курволетокурофенке продължавай да си джафкаш, това ще ти остане.

Коментирай

хм....

преди 6 години

Сякаш с предишната - Клозета, имаше бъдеше. Точно тя го съсипа "предишната", ама това което сам си направиш никой друг не може да ти го причини!

Коментирай

да попитам

преди 6 години

и той ли ще ѝ предложи брак, ще ѝ построи къща и ще остане цял живот с тази "улегнала жена", която "ще го укроти и промени"? :))

Коментирай

ха-ха

преди 6 години

Ауууу,ами Бирмата кво ще прави без Асето,гаранция преди тя да го зареже ще и начупи кокалите ,а мама Лидка много ще се разсърди и на двамата!

Коментирай

Ivo

преди 6 години

Ами ще го зареже. Няма отбор, няма парички. Ще се озърта за нов младок дъртушата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.