Бирма, бъди мъж и купи нови дрехи на Алисия! Новата на Станоев се излага с едни и същи одежди по участия (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/birma-badi-maj-i-kupi-novi-drehi-na-alisiia-novata-na-stanoev-se-izlaga-s-edni-i-sashti-odejdi-po-uchastiia HotArena.net
Бирма, бъди мъж и купи нови дрехи на Алисия! Новата на Станоев се излага с едни и същи одежди по участия (Снимки)
Какво му станало на Бирмата? Фалирал ли е или е просто стиснат? Новата му половинка певицата Алисия ходи на участия с едни и същи дрехи, видя HotArena. Нещо, което е недопустимо, особено като има до себе си такова богато гадже.



Поне до скоро имиджа на Бирмата беше пряко свързан с неговата щедрост. За която се носеха легенди. Няколко милиона лева му струваше само авантюрата с Преслава. Но дали всичко това е вече в минало?



След като Алисия заби баровеца се предполагаше, че тя ще бъде новата му глезла. Която ще получава и доста материални бонуси. Фактите за сега обаче говорят, че това не се случва.



В две поредни участия в дискотеки в София и Пловдив звездата на Ара се появява в един и същ стил. И това, че стилът е еднакъв дори не е лошо. По-лошото е, че всяка дрешка по нея е била еднаква. Като почнем от бялото потниче и свършим с обувките Made in Bai Dancho.



Припомняме, че миналогодишната носителка на титлата „Модна икона” и друг път си е позволява да прави подобни гафове .


Тогава Алисия все още беше с Ники Михайлов, който пък е известен с това, че не подарява нищо на гаджетата си, освен 101 рози. И то еднократно в началото на връзките им.




Сега обаче е непростимо певицата да прави подобни гафове. А още повече е непростимо за Бирмата да се стиска.



Станоев, бъди мъж и купи нови дрехи на половинката си! Ако не го направиш сега, милионерския ти имидж отива на кино.

9 Коментара

1

преди 8 години

Жените на 20 се обличат като 40 + бизнес дами, а като поодъртеят нахлузват облеклото на десетокласничките. Тази тук е типичен пример за този феномен.

Коментирай

д

преди 8 години

уж не му била никаква преди 2 дни, сега му била любовница.......? Научете първо и тогава пишете.Пак сте неподготвени както винаги.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Е поне Николеткa си получи чaнтето и роклето от бирмaтa.

Коментирай

SARA

преди 8 години

EVALA NA ASQ CHE ZARQZA PERUKATA

Коментирай

Курволета?

преди 8 години

При нея празно няма... къд чанте, къде рокле, къде палте, къде об уще ха ах ахха ааааааааааааааа

Коментирай

пу*ка та дрънка е

преди 8 години

Остаряла жена се казва на 60 годишна жена и пак има толкова годишни , които слагат много млади в джоба си. А, тази певица хем е млада на 33, хем и отива как се облича, защото е и красива и много младолика. Страхотна е!

Коментирай

пу*ка та дрънка

преди 8 години

Мацка, та дрънка! Слага 17 годишните в джоба си. С кеф да я отпори човек...Aко е верно за Маката Перука- Браво!

Коментирай

Мария

преди 8 години

Алисия явно се ползва с бонуси, защото освен със 101 рози в началото на връзката им, може да се похвали и с 1001, или сте забравили в Найт Флайт цялата сцена беше в рози? А Аудито Кю7 къде го забравихте, добре че не си снима всички подаръци, че тогава ще ви свърши материала за писане.

Коментирай

gabi

преди 8 години

Тук са ми интересни повече коментарите отколкото написаното

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.