Бирма, купи едни обувки на Алисия! Тия от Ники се изтъркаха от носене! (Вижте как певицата се изложи в ефир)

https://hotarena.net/pod-pricel/birma-kupi-edni-obuvki-na-alisiia-tiia-ot-niki-se-iztarkaha-ot-nosene HotArena.net
Бирма, купи едни обувки на Алисия! Тия от Ники се изтъркаха от носене! (Вижте как певицата се изложи в ефир)

Редакторска плесница

 

Бирма, вземи купи едни обувки на гаджето си Алисия, че още ходи с ония от Ники Михайлов, дето й го подари преди 2 години.

 

Този съвет дават зевзеци заради състоянието, в което се появи певицата в ефир, видя HotArena.

 

Направила е обувките на мармалад

Алисия участва в предаването „Мармалад“, което ще бъде излъчено днес. От предварителните снимки обаче нещо потресаващо направи впечатление на зрителите. А именно – изтърканите обувки на певицата.

 

Въпреки високите хонорари, които взима по участия, Алисия още ходи с Лубутена, който бившият й Ники Михайлов й подари преди 2 години.

 

Факт е, че стиснатият футболист не е правил много подаръци на певицата и обувките бяха една от най-скъпите му инвестиции. За тях се изръси над 600 евро, като двамата не пропуснаха да се похвалят със снимки на обувките на широката аудитория.

 

Сега, когато Алисия вече е с Георги Станоев, едва ли носи чепиците заради сантименталната им стойност. И то при положение, че подметките им видимо са силно изтъркани.

 

Явно за момента певицата не може да си позволи нещо по-качествено. „По-добре със стар Лубутен, отколкото с обикновени обувки от кварталния мол“, разсъждава Алисия.


Затова горещо съветваме Бирмата: „Пич, купи на жената едни обувки! Ти поне си със широки пръсти!“.

 

М. Грозева

 

87 Коментара

преди 8 години

Ако беше без обувки,щеше да е още по-добре- ще се виждат хубаво фините и глезени и нежните и стъпала. Маймуноподобните мечешки лапи и копита кучето да си ги завре в разшльокания г...з.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Ех Aлисия,aко и ти си имaше метлa,кaто Николетa, щеше дa си летиш и нямaше дa се нaлaгa дa ходиш и дa ти се трие боятa от подметките.

Коментирай

dudu

преди 8 години

Te obuvkite sa, za da se nosiat ne samo v studia, a i navun. Shtom sa tolkova protarkani kolkoto gi opisvate, znachi yavno sa i mnogo udobni. Kakvo po-hubavo ot tova

Коментирай

gf

преди 8 години

на курволета не се търкат, те кривите й крака са само във въздуха.... заработва за парцалки и статии

Коментирай

...

преди 8 години

macka i polowina

Коментирай

stela

преди 8 години

Излагате се само вие.Нито е нужно,нито е признак на лоша черта в характера да носиш едни обувки повече от веднъж или 2-3-5 пъти.Напротив,много по-противно е да развяваш всеки ден разлипен парцал понеже до там ти стига акъла и не знаеш,че има много по-важни и стойностни неща които може да се направят с парите.Без значение колко ги имаш си е проява на идиотизъм и на липса на какъвто и да е акъл.Такива хора не показват възможности,стил или класа и вкус.Такива хора показват единствено колко са ограничени и елементарни.И онази,как беше,певачката от Вип брадър я оплювахте,че видите ли един и същ потник носела,но жената е купила жилища на роднините си и си влага парите в доста по-смискени неща.Колко трябва да си нелепа,куха,смешна,самотна и елементарна,че животът ти да е само парцали и факта,че не обличаш един 2-а пъти да е смисъла на съществуването ти?Колкоооо?

Коментирай

kemera

преди 8 години

Милата май само с едното чукане си остава! За брак дори не може да си мечтае, но при толкова много и то заможни любовници се с евтончоци се разкарва или с протъркани маркови чепици, това наистина е тъжно да си харизва шундавелката за бе пари и за без любов, поне за едното да беше! Завалийка

Коментирай

Pak zloba

преди 8 години

Alisiq ne e Nikoleta Lozanova koqto mujete e.at q za edna 4anti4ka, za nqkoi parcal ili malko slava. Kazvat4e tozi Birma i kompaniq qko sa q klecali za edno 4snte Alisia ne si ti mili4ka . Tq pe4eli dostatu4no i moje sama da si pozvoli da si ugajda na kaprizite, ni6to im nqma na obuvkite. Umrqhte ot qd, za6toto tq postoqnno u4asrva v razni predavaniq, kanqt q postoqnno, a liliputka Lozanova samo na seks tur haha. Mina ti modata gnom, v momenta v koito te zarqza Valeri interesa kum teb iz4ezna tova govori samo edno, 4e interesniq e bil Valeri ne ti. Taka 4e ne si izlivaj zlobata i ne pokazvai postoqnno kakva drebna duhica si, nqma nujda ne si interesna.

Коментирай

1

преди 8 години

Голямата и болка е, че не можа да омотае стабилен спонсор дългосрочно.

Коментирай

Нaтaли Лозaновa

преди 8 години

Aлисия не си хaризвa шундaвелкaтa зa пaри,тaкa че aко искaш дa схвaнеш номерa,трябвa се обърнеш,към Николетa.Тя нaли сия хaризa нa Вaлери,докaто още беше обвързaн с Aлисия.Е получи брaкът,зa които се пънеше.Кaкво стaнa обaче след товa a?Сегa се хaризвa зa чaнтичкa нa Бирмaтa,рокле от Плейн,ефирно време от Шиши и 4 хиляди нa ден,зa дa бъде екскорт нa свинaри и т.н.

Коментирай

преди 8 години

Ахахахахаххах ще се пръсна от смях:))))))))))))) Ти да не взимаш някаква нова дрога???? Май страдаш от жестоки халюцинации???? Борчето Ася и "финни" глезени ахаххааххахаххахахах Dream on bitch!

Коментирай

преди 8 години

"Боята"????? Ти тъп ли си или???? Не знаех, че подметките се боядисват :))))))

Коментирай

преди 8 години

Леля и половина!!! Чак и с износени обувки! Браво, така трябва да изглежда една "звезда" от село!

Коментирай

преди 8 години

Nali??? Asq q ebat za nokia s kapache ahahahhhahahahahah fuck off

Коментирай

pppp

преди 8 години

Дa тъпa съм. Щом кaто си толковa компетентен/ a кaжи ми зa дa рaзберa,тaзи подметкa от кaкво се прaви в червен цвят?Ти обущaркa ли си?Aз не съм и зaтовa мисля,че е боядисaнa.

Коментирай

до хaхото без име

преди 8 години

Предозирaлa си пaк!!Нa всеки коментирaл тук си отговорилa.Чувствaш се длъжнa дa го прaвиш ли или животът ти е хотaренa?

Коментирай

До Натали

преди 8 години

Много си наивна, Натали. Това какво прави едната, няма общо с това, какво прави другата. Защо това, че едната прави, автоматично значи, че другата не прави. Наивност казвам, за да не кажа глупост, защото в тази "логика" няма никаква логика.

Коментирай

ih`aaa

преди 8 години

A Николетa зa еднa цигaрa :)))) que te den por culo

Коментирай

ff

преди 8 години

Неее! Изобщо не е! Тя Алисия нали все с такива сериозни мъже излиза, които си търсят сериозна жена и си търсят връзка с бъдеще. Като започнеш от Пехливанов, Гущеров, Божинов, Михайлов, сега Бирмата... И това са само, за които се знае. Само като ги погледнеш, и веднага виждаш, че жената има тип и че търси сериозен мъж до себе си за стабилна връзка.. Ама моля ви се! Наивност не бе, чудо не бе!

Коментирай

ff

преди 8 години

Точно! Само като я видиш какви мъже избира... Все видни столични боклуци, мафиоти, крадци... Не е като да имат нещо общо физически или дори като хора, та да кажеш - да, ето това й е вкуса, такива мъже харесва. Не. Не си търси някой сериозен мъж, бизнесмен, а такива, които си го завират къде що има дупка и си плаща за секс със столични бръмчалки, глупаци, тарикати, издържащи се с далаверки.. Абе важното е пара да има и да дават. Това им е единственото общо. Ама не й се получава. И като си помисля, че като по-малка й се връзвах, докато не я видях какво прави цял живот вече, вместо да я слушам какво говори и на каква се прави по интервюта.

Коментирай

Алисия <3

преди 8 години

Уникална жена, с уникално излъчване.. Лайте си, насирайте се от злоба, ама нищо не можете да промените! Алисия не я мислете, вземете се вижте вие на какво приличате и какво сте постигнали в живота си, след това лайте срещу по-уселите и талантливите! Няма да се учуся онази сама да си лае тук срещу Алисия, те психичните болести на никого не прощават!

Коментирай

??

преди 8 години

Не си търси някой сериозен мъж,бизнесмен.Aбе вaжното е пaри дa имaт и дa дaвaт.Бизнесмените нямaт ли пaри? Или имaт aмa не дaвaт?

Коментирай

pppp

преди 8 години

Сензaционно!!!Николетa днескa слезнa от метлaтa и я отстъпилa нa зaклетaтa си фенкa.Тя от своя стрaнa,зaринa с коментaри стaтиятa зa Aлисия.Пише ли пише,че си и отговaря,съглaсявaики се със собственото си мнение.Дaвaй ти си,a дaно дa нaпишеш 100 a aко може и повече коментaрa.

Коментирай

Обичам те, Шиши !

преди 8 години

Абе девойче, мило, на теб или ти плащат да замазваш негативните коментари за Мършата Лозанова от сайта, или просто си жестоко комплексирана и тишината в спалнята те води до тиха лудост, за да изливаш словесна помия под всеки коментар. Милинката .... Обаче, мило, много по - добре е да носиш "стари " обувки, отколкото да се снимаш чисто гола, вирнала краката, в инстаграм, или да си фотошопираш краката на детето, като истински изрод, или да правиш дудуци по разни хотели на разни разплути, обвързани, но за сметка на това богати мъже ! Сега, дишай бавничко, отиди за водичка и си глътни хапченцето за нервичките, успокой се и мисли позитивно - все някога ще се намери мъж и за твоята грозна мутра .... Цунки ....

Коментирай

обичaм те, Плейн

преди 8 години

Мия ще обновявa кaтaлогa,зa товa сa новите фотоси с вдигнaтите крaчетa.Предстaвя нa клиентите с кaкво рaзполaгa,с две гумени топки и свлечен зaдник.

Коментирай

Трол

преди 8 години

В Николета Лозанова и М.Грозева откривам една отчайваща тъпота!По тази причина е безмислено да ги коментирам.А Алисия......ах Алисия...как я мачкаш тая Никлозета..леко,умно и с финес!Неповторима си!

Коментирай

шматки

преди 8 години

Много сте ми смешни, като скачате на Николета искайки да защитите Ася! Ма те и двете са един дол дренки, бе! И двете пълни курветини, коя от коя по-голяма! Чудят се на кой да счупят .... и на кой да опразнят портфейла! Отвратителни, долнопробни жени, двете страни на една монета! Гнъс безподобна!

Коментирай

ех милата тя Лозанова

преди 8 години

Грозева до обувките на Алисия ли стигна да обсъждаш бе жена муахахахаха. Колко куха лейка си и жалка, ниско падаш миличка, ниско, НикУлетке Лозанова ти не се спря бе жена и на обувките на Алисия взе внимание да обръщаш и да отделяш нужното време хахахаха, виж сега Алисия си е Алисия тя си има песните, парите не зависи от никой най-вече финансово, а ти мила какво ще правиш след още някоя друга годинка като се смачкаш съвсем, сега приличаш на стафида, не ми се мисли като надхвърлиш айде да не кажем 30 ама 40 вземи си намери поне един нормален мъж, че иначе жална ти майка, безпарична, безработна, смачкана. Мисли за себе си погледни се на какво приличаш тогава обсъждай обувките на този и онзи . Дреме му на някой за обувките на АЛИСИЯ хората я ценят като певец, като човек и още повече никой не обръща внимание на тези глупости защото всеки е наясно че тя може да си позволи всичко САМА МИЛА, САМА НЕ С ПОДЕЯНИЯ.

Коментирай

:)

преди 8 години

А най-смешното е, че двете проститутки изобщо не са врагини. И на двете не им пука нито за Валери, нито за Николай, мъката е по парите им. Наговорили са се да си правят реклама една на друга, за да се пише за тях иначе цената пада. Колкото едната е модел толкова другата певица - проститутки под прикритие.

Коментирай

До "хахото без име" ахахахахха не е истина колко си ограничена!

преди 8 години

А теб какво те интересува какво и кой коментирам, дребнава комплексарке???? А твоят живот какъв е???? Ровене по сайтовете и заяждане с всеки, който не харесва оперираната ти идолка????? Ще правя каквото си пожелая, а ти се пръсни от яд и злоба! Продължавай да вярваш, че тук пиша само аз, "мила моя"! А аз ще продължавам да ти се подигравам! Клоун!

Коментирай

:)

преди 8 години

Кака Асуна е обиграна проститутка, така е гладна няма да остане. Още Георги Стоев го написа в книгата си, но тогава тя беше никоя и не се обърна толкова внимание. Ще е интересно да се публикува онази част от книгата за тъмната страна на една "певачка" на повикване хахахаха

Коментирай

Факт

преди 8 години

Стоев, който нашумя с книгите си, посветени на подземния свят, взе на прицел родния шоубизнес в съботното шоу по Нова телевизия. Той заяви още: „Ирен Онтева е от най-елитните компаньонки на "Визаж". Тарифата й беше 1000 лева. Алисия пък в началото на кариерата си продаваше салами в магазинче в "Дружба", преди жената на Азис да я запознае с богат бизнесмен. Тя беше любовница на Георги Пехливанов. После се хвана със сина на депутата Добромир Гущеров", разкри Стоев. Писателят обяснява, че в началото на кариерата си певиците Малина и Алисия търсели подкрепа от "добре облечени бизнесмени", за да търгуват хитовете си. Отплатата била секс.

Коментирай

Do ih'aaa

преди 8 години

Coma mierdas hijo de puta! Tu eres como culo de elefante maricon! Joda a su madre!

Коментирай

хa-хa

преди 8 години

Тя до тaм стигa, до подметките нa Aлисия,зa товa ги коментирa,тa чaк и стaтия им е посветилa.

Коментирай

Абсолютна истина

преди 8 години

Браво! Един точен коментар! Право в целта!

Коментирай

ана

преди 8 години

На мен ми се струва,че Гери-Никол и Бирмата не са закачени случайно към Николай и Алисия.Дори те самите може да играят този цирк и да се кефят на войните,които се създават в пространството....това е нещо като един умишлено създаден хаос.А,ако бъркам си е тяхна работа кой с кой е и не разбирам защо толкова ги следят под лупа тези хора-на всички ни обувките изглеждат така от към подметките.Само новите обувки в магазина са в идеално състояние и е направо смешно,че това е тема за разговор или размишления.....

Коментирай

do: )

преди 8 години

Абсолютно! Курволяци на рояци са и двете! Колкото за фенките а Ася под всяка статия за нея веднага намесват Николета, за да изместят вниманието към другата, понеже тя е по-мразена и така отклонят критиките от любимката им, а тя с нищо не е по-добра от другия миндил! Отделно чух, че пиарите на Ара имали задача да пишат положителни коментари за нея под статиите в жълтите медии и да плюят по другата, за да внасят интрига и да държат интереса към нея. Жалка картинка, колкото и да се пънат нито едната, нито другата свестен човек няма да стане! Все пак това обяснява положителните коментари и плюсовете за нея, иначе наистина би било притеснително, кой аджеба би харесал и симпатизирал на подобен кърлеж, та чак и да пише в негова защита!

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

Повечето редовни тук, знаят, че съм на Николетина страна принципно, НО в случая, колкото и да ми е неприятна Алисия не мога да се съглася. Обувки са - разбира се, че ще се изтъркат. Ако хвърли толкова скъпи обувки, защото цвета на подметките е паднал, ще има "Алисия изхвърли обувки за 900 евро, вместо да даде за благотворителност"......

Коментирай

ojooo ijoooo

преди 8 години

No soc homre soc dona.Eu es aixo la teua eres cul d'elefant.A on lo vist trauctor.Bona nit merda.Fill de puta eres teua.T'ho dic otra volta que te en per cul.

Коментирай

Vol

преди 8 години

Тя освен обувките още си носи и пликчетата от Плешо. Окъсани и пожълтели, но са на гъза й. Що се отнася до Георги, момчето надали и хал хабер си има за баба ви, ма вие вече ги гаджосахте и сватосахте. Започвам да подозирам, че самия бабет си плаща за да я сватосват все с млади и хубави богаташчета. Как пък обаче никой от тях не потвърди връзка с нея? И как никой никъде не се показа с таз неземна убосница? Ъ?

Коментирай

Мис

преди 8 години

Много сте зле, честно! Всеки, който някога е носил Louboutin знае, че на второто носене и подметката им започва да се износва! Обувките и са носени максимум 2-3 пъти! А нищо не казвате за роклята и със stop знака, от най-новата колекция на Moschino която струва над 3000 лв., завистници! Има си Алисия, и още как, и не и трябва никой да и купува нищо!

Коментирай

Да

преди 8 години

Етикета и се вижда, пак е взимала под наем! Беше суха и превзета в предаването, за разлика от момчето

Коментирай

ops

преди 8 години

Беше това, което е! Стилна, земна , премерена и изключително човечна. И двамата бяха много естествени. А, все пак това е шоу и тя знае по-добре от теб , как се прави шоу. А, ти си се превземай тук, колкото си искаш!

Коментирай

оо

преди 8 години

"безмислено" ???

Коментирай

Грозева,

преди 8 години

Само ти не разбра, че Алисия и Михайлов не са се разделяли и че твоята § сие версия е expired и контейнера за отпадъци заедно с теб § сие. Алисия не се праска , като теб и колежката ти под път и над път за обущета, чантета и роклета, а ги влага в нещо продуктивно.Не е най-важно да те пори целият свят, за да си менкаш ебаните парцалки всеки ден. ХУбав кон и под съдрал чул си личи. А , вие , като няма с какво да се похвалите в този живот ви се налага да се порите но стоп за лъскави парцалки, белким някой се излъже да ви подхвърли някоя друг лев и така до следващият клиент. И то им отивате на крака на клиентите да се гаврят с вас и да ви осмиват и кучетата. Същият манталитет като колежката й НЛ. Може да не струвам 5 стотинки , но роклята ми е маркова. Добре го каза Кеворкян: Главата и струва 5 ст, тя си прави прическа за 50 лв. Има ли някой да не я е осмял? Няма друг такъв боклук!

Коментирай

?

преди 8 години

Аз пък искам да попитам, колко от вас имат обувки на Лубутин и колко от вас ги обуха няколко пъти и ги захвърлиха? А, колкото до благотворителните дейности тези които публични се знаят....Бедна вие фантазията ,колко пъти и на колко хора е помогнала лично, без дори да знае някой. Ако друга певица се похвали със същото и кажа - Браво! Явно хора не познаващи жената Алисия, а под въздействието на трети лица и най-вече жълтата преса са си създали образ нямащ нищо общо с реалността- Алисия. Убедена съм,че същите тези ,ако им се наложи един да се обърнат ден към Николета и Алисия за помощ независимо от какъв род , ще разберат истината.Тук лаят предимно такива, които имат някакъв изгода от нея за сега. И такива, дето не знаят, че не знаят нищо на този свят. Утре, ако ги настъпи Николета ще запеят друга песен.

Коментирай

изтърка се

преди 8 години

Скоро не беше писала за Стоев и неговата прословута според теб книга. Всеки е тръгнал от някъде ,както и ти. НО, не всеки има професия проститутка до гроб. Това на някои си е призвание! Хората, хора станаха, някои още из министерството се въртят! Тъпотии! И не за първи път си пишеш коментар и под коментар одобрение на същия. За лайка той лъсва на секундата..... Предполагам, че можеш да се досетиш, че знам това, което пиша. Както и това,че всички коментари са твои - анти-Алисия. :) :)

Коментирай

Ай

преди 8 години

Кучето и курвулетокурофенката- на имунизация против бяс.

Коментирай

Аделина

преди 8 години

Роднините на Ася скочиха. Друго обяснение нямам на такова сляпо опровергаване под всеки коментар против нея, сякаш живота им зависи от това да изчистят образа на изтривалката на Пехливанов, Гущеров, Бирми, гайки, болтове и всякакви знайни и незнайни хахаха. Милички, всеобщото мнение за кака си няма да го промените. Добре, че беше Валери иначе щеше да е бездетна още. Други балъци няма, няма и да има.

Коментирай

ти си шматка и той най-голяма

преди 8 години

Ако напишеш ояе един коментар просто ще ти бъде първият! ха аха ха как не ти омръзна едно и също и да пишеш да несвяс. Еми не можеш да сравниш проститутката Николета с Алисия- никога. Защото за едната това си е призвание и професия не официална.Много пъти съм писала, защо не легитимират проституцията в България, така ще влизат в хазната пари , а не да работи Николета в сивия сектор и да чука частно. А, Алисия е имала няколко мъже ,по-малко от пръстите на едната ръка и те се знаят. Единият от които създаде семейство и има дете, което семейство именно проститутката без образование и професия се подвря и развали. Втората вечна цигулка- Минета. И до днес не се е спряла да проституира. Просто призвание по рождение!

Коментирай

Тая па

преди 8 години

Я изброй всички дето са ти го слагали на теб :Д Да еба комплаксираните ви курви

Коментирай

много смешни статии

преди 8 години

Алисия е една наистина хубава и стойностна жена. Свестен човек! Другата не искам да я коментирам. Тя сама си прави характеристиката. И за всички е очевидно.

Коментирай

Зависттттттттттттт

преди 8 години

Завиждаш ли, Цинголето? Сереш ли кръв от завист, пробита проститутко? Животът ти е толкова тъп и безмислен, изпълнен със сперма, че се чудиш само кой да плюеш

Коментирай

Tolkova godini evoluciq i nakraq.....

преди 8 години

Tolkova godini evoluciq i nakraq Nikoleta Lozanova haaaaahahaha. Dosega ne se e slu4ilo 4ovek ot BG elit da sipe obidi sre6tu Alisia , noooo drugata e druga rabota. A Laskin be6e nai cveten hihihi.

Коментирай

селото, пак яхна метлата

преди 8 години

Бирми, гайки дрънчат в твоята глава. Друго видимо нямаш. Много е лошо, когато човек няма реална оценка за себе си. Това граничи с нещо друго....и не само. И докога ще си излекуваш параноята? Пак те полазиха роднини, братя, сестри, та чак и самата Алисия и си вярваш. Ужас!

Коментирай

кухо та чак дрънчи

преди 8 години

Един ли бе, да го опишеш! Те, самите й продуценти на които и на двамата свири на кавалите си правят гаргара с нея, да не говорим за хората, които са и в професионално, и интелектуално ниво на светлинни години от нея. Но то шушумига, като го плюят си мисли, че дъжд го вали.

Коментирай

всяка дума тука оставете

преди 8 години

Не гледай подметките на Алисия, колко са били изтъркани , а виж вирнатите крака на колежката си Николета Лозанова. Легнала чисто гола , сякаш на едно лайно и вирнала изметнатите от коляното къси крачета ---- казвайки хайде идвай чакам те! Боже , тази ако има поне 0,000000000000001 мг мозък щеше да се застреля. Само след 2-3 години дъщеря и ще започне да разбира и да запомня и ще и зададе въпроса.... Мамо, защо си се снимала в къщи гола с вирнати крака? Кой е фотографа? Майkа, все още съпруга и жена с ДОСТОЙНСТВО-( между краката) . Znae li Няма такава простотия, кой каквото да пише и говори!!!!!! Просто няма!!! Коя жена, майка и съпруга в България се е излагала така? Коя? Една да бъде посочена.

Коментирай

а

преди 8 години

Хубава - да, добре изглежда. Стойностна - зависи какво разбираш под ттакава. Аз не я познавам, а би било твърде наивно чак по детски, да смятам, че знам каква е само от интервюта. Принципно това, че проституира не я прави лоша, нито нестойностна разбира се. Може действително да е свестна и стойностна жена, просто явно неудовлетворена или невярваща по принцип в любовта и вярваща само в парите и търсеща само в тях някакво щастие... Само така бихме могли да съвместим идеята за стойностен човек с такъв силен материализъм, какъвто тя проявява. Между другото за мен жена, която само тича по мъже с пари не е лош нито нестойностен човек, но за повечето от вас двете неща за несъвместими, затова казвам: "стойностна е относително".

Коментирай

До "тая па"

преди 8 години

Защо не си изядеш миризливите фекалии, курво пробита?????

Коментирай

До селото пак яхна метлата

преди 8 години

"мис тъпа оФца" ахахахахахаххаха да го духаш " драга" пикло! Още от сутринта ли си решила да ставаш за смях???? Супер, пак ще ти се подигравм цял ден:))))))) Благодаря! :)))))))

Коментирай

хахахахаххахаха

преди 8 години

Я се разкарай с малоумните си романчета! Толкова дълъг и скучен коментар отдавна не бях чела! Не използвай думи, чието значение не разбираш, "простакесо"!!!! Отново си разкрита! Смешна и тъпа дрисла без капка мозък в главата!

Коментирай

хахахахаххахаха

преди 8 години

Всеки, който носи реплики на известни марки знае, че е нормално да се изтъркат подметките хахахаххаха За това си права!

Коментирай

преди 8 години

И ти не за първи път показваш колко си ограничена! Не ти ли писна да ме обвиняваш за всички коментари тук, а малоумнице????? Или смяташ че във времето, в което аз съм писала никой друг не е????? Ахахахахаххах тази, която се изтърка си ти! Смешка! Проумей най-накрая, че има и хора, които не търпят баба ти Ася и не могат да си затварят очите пред лицемерието и!

Коментирай

До "изтърка се"

преди 8 години

Като гледам само твоят коментар е с един лайк ахахахаххаха Сама си го хареса, а???? :)))))))

Коментирай

хехех

преди 8 години

Бирма, дай и пари и да си ремонтира фейса, че положението е плачевно.

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

Ти прочете ли ми коментара изобщо?! И ако да, кое ти беше толкова трудно да разбереш??

Коментирай

До Хотарената

преди 8 години

Приятелчета,гледахте ли Асята в Мармалад по БТВ?Ами ,тя,милата цитира заглавията на повечето материалчета ,които сте писали за нея!Гордейте се ,че сте любимото и четиво!Сигурно сутрин като се събуди -това е първото ,което прави- да провери има ли нещо жълтичко написано за нея.То отдавна подозирахме,че тя има интерес и то голям към сайта ви, но тя сама си го призна.И да знаете и коментари пише,и цялото и обкръжение също-браво на вас ,дразнете я още ,нека вижда мнението на хора-реалисти за нея ,а не само на дежурните и ласкатели!

Коментирай

Мони

преди 8 години

Твоят интерес към Aлисия излизa извън грaниците нa нормaлното,кaто се имa впредвид,че и не я хaресвaш.Освен денонощното коментирaне нa стaтиите зa нея следиш и телевизионните й изявa,кaкто сaм/a потвърждaвaш.Кой сa хорaтa- реaлисти?Грозевa и сие и ти ли?

Коментирай

До Мони

преди 8 години

Хайде да прескочиш и в Сигнал Бг,и там има написано за Алисия-интерес нулев!Тичкай там ,стига стоя тук дежурен по коментари!

Коментирай

:)))

преди 8 години

Следващия път вместо чанте менте Бирмата да даде малко пари на Николета, че при нея положението е не плачевно, ами трагично.

Коментирай

Мони

преди 8 години

Крaдецa викa,дръжте крaдецa!!Боже, колко си осведомен зa стaтиите зa Aлисия,скaчaш от сaйт в сaйт дa коментирaш.Aмa зaщо се издaвaш тaкa,с Мaрмaлaд сегa Сигнaл Бг?Че после обеснявaи,че другите сa дежурни коментaтори

Коментирай

Na-na-na

преди 8 години

Алисия е на светлинни години от жалките карикатури, които си измислят какво ли не за нея :) Тя е ЧОВВЕК и има СЪРЦЕ за разлика от ромското население от Караджово, което знае само да се разкрачва.. Падането от високо боли най-много, нали Никлозета? Излъга балъка да те вземе за жена, а той те изхвърли без да му мигне окото, защото си проклета, злобна и завистлива кадъна! И ти личи, на лицето ти е изписано каква прокоба си :)

Коментирай

брях

преди 8 години

Какъв Бирма, кви пет лева беееееее!? Дъртата кукундрела кой я бръсне за слива изобщо? Освен плешивеца, който от време на време я чука от съжаление, никой друг не е проявил интерес. Ами гледах я по БТВ сега в едно предаване. Ми то едни чупки, едни стойки, едни наизустени банални изрази, то едно изкуствено поведение. И през цялото време имам чувството, че се притеснява кой какво ще каже и ще си помисли за нея. Не показа никаква жива искрена емоция, само едни и същи шикалкавения от години дъвчи по интервютата. И това чене дето са и го лепнали.....майко мила! Пълна карикатура!

Коментирай

blue

преди 8 години

Това за зъбите е вярно. Прилича на Луна ахахахахахаха как можа да си сложи такива теракотени зъби тая, не е в ред..........

Коментирай

tirbu6on

преди 8 години

Баба със чененце. Грозничко при това. Бабе, не се смей по-добре. Яко разваляш фацата. Изобщо никакви мимики не прави, че лоша работа.

Коментирай

До "брях"

преди 8 години

Толкова изчерпателно и добре написано относно представянето и! Очаквах доста повече, а тя се показа като една комплексирана жена, без капка емоция и детско, чисто в себе си

Коментирай

До селянина "брях" и шайката комплаксарчета

преди 8 години

Клозета ли ви плаща да си пишете коментарчета под собствените й статии? Шайка комплаксарчета.. "дърта кукундрела" а ха ха А МАЙКА ТИ КВА Е, А? Жена на 30 г да ми наричате дърта.. Със сигурност е мноого повече от вас, бездарници, които киснете тук

Коментирай

до последния коментар

преди 8 години

Не разбирам защо трябва да съм комплексар, някой да ми плаща или да съм свързан с Николета! Съжалявам, но не я харесвам, защото за мен е една изкуствена жена, която се опитва всячески да създаде пред обществото нереален профил за себе си ( на гърба на другите) и ако за вас една чалга певица и майка е успял човек, то много лошо за българското поколение! Не ми изтъквайте такива неща като добра майка- към качествата и! Тя сама е избрала да бъде такава и това да си гледа сина е нещо съвсем нормално

Коментирай

Оле

преди 8 години

Мнението е като задника, всеки си го има

Коментирай

Tellow

преди 8 години

Братята на Сбръчколана не се отказват обаче. Еми не, ще ви разочаровам скъпи селтаци-близнаци. Мразя я безплатно. Отвращава ме без някой да ми плаща. Що се отнася до Николета не ми е от любимките, но започвам малко да и симпатизирам след като чета всичкия бълвоч от семейство Дойчеви. То имаше една приказка "Моето гардже е най-хубаво", та така и родата от Вакарел. Та ако щете се поакайте срещу Николета, грам не ме жегвате от това. Аз пак ще смятам, че кака ви е елементарна, искуствена, неморална и некадърна жена. Пък вие продължавайте да казвате на черното бяло. Да видим кой ще се откаже пръв.

Коментирай

Малоумници

преди 8 години

Какви братя, каква рода? Колко сте смешни, аз нямам нищо общо с Алисия, но я харесвам, защото е ЧОВЕК, а не злобна и отмъстителна циганка! Гледайте си вашата работа и не сейте много злоба по разни сайтчета, че явно имате прекалено много свобоно време. Май животът ви зависи от това да пишете някакви комплаксирани коментари, а? То се ЗАНЕ КОЙ ПЛАЩА И ЗА СТАТИИ И ЗА КОМЕНТАРИ И ТОВА Е САМО ГАДНАТА ЦИГАНКА! Други хора няма да изпаднат толкова

Коментирай

Злобна нация

преди 8 години

Пробито племе от злоба и ненавист.. май всичките сте от циганската махала! Айде за ръчичка с любимата ви циганка и на Дунав мост

Коментирай

Злобна Мършолето,

преди 8 години

едно послание - намери си занимания и живот, който да не включва злобата и завистта срещу бивши и бъдещи жени на Валери и останалите 10000, които ти го слагат! Край няма тази злоба! Ако беше Андрея в това предаване какво ли щеше да е заглавието на статията се чудя? А за теб защо няма статии "Бирма, купи още една чантичка на Николета, че предната се поизтърка"???????????????????????????????????????????????????????????? и "ШИШИ, купи на Николета бельо, за да се реклмира пред потенциалната клиентела"?????????????????????????????????????????????????????????

Коментирай

che

преди 8 години

Откъде го измислихте това с Бирмата??? Младо момче на 20 години едва ли ще се хване с лелка на 40. Толкова много се е наоперирала, че прилича на кълцата салата. Какво да и хареса момчето? Бръчките? Топчетата в бузите? Изкуственото чене? Клъцнатия нос? Меркантилността? Алчността? Разстроената психика? Айде моля ви се. Правете съчинения по картинка, но малко по-реални.

Коментирай

ина

преди 8 години

ох, недей, 4е и на мен само разни 20 годишни ми се лепят, а не съм в първа младост и са абсолютно инфалтилни. може и да е вярно

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

ei..zawistliwo zlobno dgydge...ne se zanimawai s alisia...na swetlinni godini e pred teb...galak boklyk si ti...

Коментирай

До Мони а.к.а The Evil Twin

преди 8 години

То беше яснно, че ще се опиташ да изкараш човека "обсебен" по "великата" Ася Вакарелска ахахахахах Или трябва да си фен на някой, за да си осведомен за подробности от кариерата или животът му???? Малоумен драскач! Като няма какво да кажеш, по-добре замълчи, гротеска такава! Каквито братчетата, такава и сестрата! Комплексирани селяндури, на рейса и за Вакарел!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.